George Clooney szomszédjai kiborultak a sztárpártól

Forrás: Valery Hache / AFP -
megvesztegetés George Clooney Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
George Clooney és felesége, Amal hatalmas építkezésbe kezdtek, ám ennek nem mindenki örül. Hiába minden próbálkozás, a szomszédok inkább elköltöztek mellőlük.

Ahogy azt a Life.hu megírta, Amal és George Clooney ikreket várnak. A kicsik neveit egyelőre nem tudni, az viszont már biztos, hogy a sztárapuka rendszerint kikészíti ügyvéd feleségét a "jobbnál jobb" névötleteivel.

Nem bírták elviselni a szomszédok a Clooney házaspárt Forrás: Valery Hache / AFP

Ezúttal azonban a szomszédok készültek ki a sztárpártól, ugyanis 2015 óta hallgatják, ahogy Clooney-ék birtoka körül sürögnek-forognak az óriási teherautók, markolók és egyéb munkagépek. Nem csoda, hiszen George teljesen átépíttette az óriási kastélyt, amiben egy 60 személyes moziterem, teniszpálya és úszómedence is fellelhető, nem beszélve az 1000 fából álló erdőről sem.

A mellettük lakó John Grove és felesége, Clare teljesen kikészültek a folyamatos zajongástól, ezért Clooney egy 2 hetes korfui utazással lepte meg őket, majd befizette őket egy luxushotelbe a felújítás hátralevő idejére.

Clare azonban nem szeret szállodában élni, ezért az 55 éves híresség bérelt nekik egy villát, majd további 30 ezer fontot, azaz közel 13 millió forintot adományozott kárpótlásul. A Grove házaspár még így is inkább úgy döntött, hogy elköltözik Clooney-ék mellől – írta meg a TheSun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.