Curtis őszintén mesélt a házasságáról

Forrás: Instagram/Curtis4ker -
házasság szerelem Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis és felesége igen viharos életet élnek, ezért nem csoda, ha az ember időnként elveszíti a fonalat. Egy televíziós interjúban mesélt arról, hogy most milyen a kapcsolatuk Csillával. 

Ahogy arról Life.hu már többször is beszámolt, Curtisék hol szakítanak, hol kibékülnek. Tavaly ősszel sokat lehetett hallani róluk, hiszen a különválást követően Curtis nem tudta hogyan szabaduljon meg a Csillával kapcsolatos érzéseitől.

Ezt követően azonban ismét egymás mellett kötöttek ki, de az idei év elején újból viharok dúltak a szerelmesek között.

Curtis őszintén mesélt a magánéletéről Forrás: Instagram/Curtis4ker

Próbálkozott rímekbe szedni az érzelmeit, de néhány hónappal rá már az édesanyja is gondoskodni kezdett a magára maradt rapperről. Nemrég azonban egy televíziós interjúban vendégeskedett, ahol Pachmann Péter kérdésére elárulta, minden a legnagyobb rendben köztük.

"Jó minden most hála istennek. Voltunk Dominikán, és azóta minden rendben van hála istennek"

Azt is elárulta, hogy Majka hatására végre intenzív edzésbe kezdett, heti 6 alkalommal látogat el az edzőterembe súlyokat emelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.