Polyák Lillát eljegyezte 16 évvel fiatalabb szerelme, Gömöri András Máté

Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA -
Gömöri András Máté eljegyzés Polyák Lilla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Polyák Lilla valamivel több mint 1 évvel ezelőtt talált rá szerelmére, a 16 évvel fiatalabb Gömöri András Mátéra, aki most el is jegyezte a színésznőt!

Polyák Lilla miután házassága tönkrement Homonnay Zsolttal, új szerelmet talált magának. 16 évvel fiatalabb színész kollégájába, Gömöri András Mátéba szeretett bele, kapcsolatuk azóta is töretlenül tart. Hamar összeköltöztek, a fiatal fiú pedig nagyon jó kapcsolatot alakított ki a színésznő gyermekeivel is.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté Forrás: Facebook/Gömöri András Máté, MTVA

Nem haladtak lassan, és úgy tűnik, egy sebességgel még feljebb kapcsoltak, erről tanúskodik a színésznő Facebook-oldala is. Polyák Lillát ugyanis nemrég eljegyezte a kedvese. A színésznő a jó hírről egy fotót tett közzé, a rajongói pedig nem győznek gratulálni a pár boldogságához. Kíváncsian várjuk, hogy mikor mondják ki a boldogító igent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.