Gordon Ramsay egy fillért sem hagy a gyerekeire

Forrás: AFP/John Stillwell -
hagyaték Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világhírű szakács nem szeretné, hogy a gyerekeit megrontsa a vagyon.

Gordon Ramsay egy riportban jelentette be, hogy semmit sem hagy a gyerekeire hatalmas, 113 millió fontos vagyonából a halála után.

Gordon Ramsay és felesége, Tana Forrás: AFP/John Stillwell

"Nem akarom, hogy a pénz megrontsa a gyerekeimet" – mondta a Ramsay, aki feleségével egyetértésben neveli igen szigorúan négy gyermekét. Matilda (15), Jack (17), Holly (17) és Megan (18) kénytelenek a telefonszámlájukat a zsebpénzükből fizetni. Arról azonban szó sincsen, hogy a kegyetlen szülők nem segítenék a gyerekeiket. A sztárséf és felesége megállapodtak abban, hogy ha valamelyik gyerek lakást vásárolna, akkor természetesen támogatják – írja a Blikk a Telegraph nyomán.

Az állatvédők rendőrt hívtak Alekoszrahttp://www.life.hu/sztarok/20170411-rendort-hivtak-alekoszra-az-allatvedok.htmlAz állatvédők rendőrt hívtak Alekoszra, a ValóVilág nyertesére, mert állítólag rosszul tartja a kutyáját. TV + Sztárok--Liza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-liza-minelli-volt-ferje-david-gest-meg-akarta-oletni-elton-johnt.htmlLiza Minnelli volt férje, David Gest meg akarta öletni Elton Johnt. A producer azért küldött bérgyilkost az énekesre, mert Elton rájött, hogy a férfi valójában meleg! TV + Sztárok--Pintér Tibor kiborult a terhesség miatt - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pinter-tibor-kiborult-a-terhesseg-miatt.htmlPintér Tibor kiborult, amikor kolléganői közölték vele a szuper hírt: mindketten terhesek. TV + SztárokOrigoPumped Gabo lebukott- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-pumped-gabo-lebukott-megcsalas-video.htmlPumped Gabo és Ági kapcsolata komoly válságba került. A pumpálós srác egy másik lánnyal szűrte össze a levet, de úgy tűnt, sikerült kimagyaráznia magát – egészen mostanáig... TV + Sztárok--Klapka György végrendeletéből sok vagyontárgy hiányzikhttp://www.life.hu/sztarok/20170411-klapka-gyorgy-regi-vegrendeletebol-sok-minden-hianyzik.htmlNem írt új végrendeletet Klapka György, így egy évekkel ezelőtti dokumentummal folytatták le a hagyatéki tárgyalást. Ebből azonban -mint kiderült-, sok vagyontárgy hiányzik. TV + Sztárok--Mariah Carey szakított fiatal szerelmével, Bryan Tanakávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170410-mariah-carey-szakitott-fiatal-szerelmevel.htmlMariah Carey a fiatal táncosával alkotott egy párt, mostanáig. Az énekesnő ugyanis dobta Bryan Tanakát méghozzá azért, mert a fiúcska féltékenykedett. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.