Klapka György végrendeletéből sok vagyontárgy hiányzik

Fotó: Nagy Attila [origo] -
Klapka György vagyon végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem írt új végrendeletet Klapka György, így egy évekkel ezelőtti dokumentummal folytatták le a hagyatéki tárgyalást. Ebből azonban -mint kiderült-, sok vagyontárgy hiányzik.

Klapka György végrendelete nagy felfordulást okozott, és meglepetéseket is tartogatott. Egy évekkel ezelőtt írt dokumentumot hagyott hátra, melyből sok minden kimaradt, de bőven tartogatott abszurd részleteket, úgy mint két fiának kitagadása. Ami azonban hiányzott belőle, az egy csomó vagyontárgy. A 2012-ben készült iratban nem szerepelt az ingatlan, ahova Klapka állattemetőt és krematóriumot csináltaott, valamint a dióültetvénye sem, amit viszont még életében feleségére íratott.

Klapka György sok dologról nem rendelkezett. Fotó: Nagy Attila [origo]

"Amennyiben létezik olyan vagyontárgy, ingóság vagy ingatlan, amelyről a végrendeletben nincs szó, azt egyenlő részben az örökösök kapják meg" - mondta a Blikknek dr. Kamarás Péter ügyvéd. Szerinte az is abszurd, hogy két fiát kitagadta.

Az apaság megtámadásának határideje van, az eljárást a gyermek születése után rövid időn belül el kell indítani,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.