várandós terhes Siobhan Donaghy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Váratlan örömhírt osztott meg a közösségi oldalán Siobhan Donaghy, a Sugababes együttes alapító tagja: várandós az első babájával.

Elképesztő hírrel lepte meg a Sugababes egykori sztárja a rajongóit. Az ír származású énekesnő egy képet tett közzé az Instagram oldalán, melyen jól látszik, hogy bizony áldott állapotban van.

Working on a little something for the summer

Siobhan Donaghy (@siobhandonaghy) által megosztott bejegyzés,

Még egy napja sem került ki a terhességel kapcsolatos poszt, de máris 1000 lájk felett jár, és számos gratulációt is kapott.

A 33 éves szépség a Sugarbabes után szóló karrierbe kezdett, számos sikert aratott a karrierje terén, ezért nem csoda, hogy most a családalapításra fektetette a hangsúlyt.

Azt még nem tudni, hogy a terhesség hanyadik hetében jár, de a pocakja már szépen gömbölyödik - írta meg a Mirror.

Így nézett ki terhesen Marilyn Monroe - Fotók!

Soha nem látott fotók kerültek nyilvánosságra a terhes Marilyn Monroe-ról. A filmcsillag titokban tartotta várandósságát, ez idáig pedig a képeket sem adták ki, amiket annak idején Frieda Hull készített a sztárról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.