Selena Gomez rendszeresen törli az Instagramot

Forrás: AFP -
Selena Gomez közösségi oldal Instagram
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez furcsa szokásáról vallott: hetente törli magát közösségi oldaláról, hogy így szűrje a trollokat...

Selena Gomez a legnagyobb követőtáborral rendelkező sztárok egyike. A rajongói minden lépésére kíváncsiak, imádják a tehetségét, a hangját, és természetesen a szépségét is.

Selena Gomez nem bírja elviselni a negatív kommenteket Forrás: AFP

De természetesen, ahogy minden híresség oldalán, a 25 éves sztár Instagramján is megjelenik olykor egy egy negatív komment. Ez nem meglepő, hiszen az nem fordulhat elő, hogy valakit mindenki szeressen, de Gomez mégis mindig a szívére veszi a bántó megjegyzéseket.

Azt is bevallotta, hogy nem tudja ezeket elengedni a füle mellett, rosszul érintik őt, és hatással vannak a napjára is. Így inkább hetente újraépíti az egész oldalt, így törölve a rosszindulatúságot.

"Hetente egyszer biztosan törlöm az alkalmazást a telefonomról, mert túlzottan nagy hatást gyakorolnak rám a negatív kommentek. Mert vannak akik nem csak elmondják a véleményüket, hanem szándékosan bántani akarnak" - írta meg a WMagazine

Justin Bieber utálja Selena Gomez új párját

Az egykori sztárpár már egy ideje nincs együtt, de Justin még nem tette túl magát a múlton: egyáltalán nem szimpatizál Selena új pasijával. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.