Gáspár Győző helyreigazított mindenkit

Forrás: Facebook/Gáspár Győző -
luxusautó Gáspár Győző Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy látszik, Győzikéék lejátszójában beakadt a Merci-lemez, ugyanis ez már nem az első alkalom, hogy a hófehér luxusverdáról szólnak. A showman ismét megcsillogtatta a kommunikációs képességét.

Nemrég látott napvilágot az első néhány fotó arról a bizonyos autóról, amit lassan már úgy emlegetünk, mintha egy gyerek lenne. Március 28-án a hajnali napfelkeltében láthattuk először, ekkor számos fénykép is készült róla. A romantikus hangulatú képekhez Győző coachokat is felülmúlóan frappáns szöveget is írt.

A kétgyermekes apuka időnként a lányának is odaadja az autót, természetesen az idősebbiknek, Evelinnek. Ezzel kapcsolatban az egyik bulvárnapilap cikket is írt, miszerint "30 milliós sportautókat hajt Győzike lánya".

A cikkel kapcsolatban Győző is hangot emelt, és a tőle megszokott módon, ismét a dolog lényegét sikerült megragadnia:

"Köszönjük a kedves címlapot, ja és az autó csak 28 900 000 volt, mert kaptam egy kis kedvezményt, bocsánat. Ja, és nem a szeretője vette neki, hanem én, Gáspár Győző. De a különbözetet átutalom a cikk íróinak gyógyszerre."

Köszönjük a lényegi információközlést. Ja, így, hogy kiderült az autó valódi értéke, máris más megvilágításba helyeződött minden.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.