Stohl András és Alföldi Róbert is visszatér a Reggelibe!

Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás -
Reggeli (tévéműsor) Stohl András Alföldi Róbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évekig tartó szünet után újra lesz Reggeli az RTL Klubon, amit Peller Anna és férje, Mikike vezet majd, de a műsor két egykori legendás alakja is részt vesz az újrainduló produkcióban, Stohl András és Alföldi Róbert is szerephez jutott.

Az RTL Klub Reggelije hosszú szünet után indult el ismét, azt viszont csak találgatni lehetett, hogy kik vezetik majd. Sok név felmerült, mire végül kiderült, hogy Peller Anna és férje, Lukács Miklós fogja reggelente köszönteni a nézőket. Többen is meglepődtek a döntésen, hiszen ha tippelni kellet volna, az Alföldi Róbert és Stohl András párosára tippeltek volna a legtöbben, hiszen az ő nevükhöz kötődik az egykori Reggeli.

Stohl András és Alföldi Róbert Forrás: RTL Klub/ Kovács Tamás

Nem kell azonban megijednie azoknak, akik szeretnék látni őket az újrainduló műsorban, kiderült ugyanis, hogy kaptak benne szerepet. Igaz, ők nem lesznek állandó műsorvezetői a Reggelinek, nem hagyták ki őket teljesen. Alföldi Róbert és Stohl András főzni fognak a műsorban. Minden héten lesz ugyanis olyan sztárpáros, akik valami finomságot készítenek, az első hét lesz az Alföldi-Stohl párosé - írja a Blikk.

Hajdú Péternek és Sarka Katának nagy vagyonon kell osztozniahttp://www.life.hu/sztarok/20170412-hajdu-peternek-sarka-katanak-nagy-vagyonon-kell-osztoznia.htmlEgy ideje nem nyilatkozik sem Hajdú Péter sem Sarka Kata a magánéletükről, legalábbis a közös ügyeikről, pedig még előttük vannak a tárgyalások. A vagyonmegosztás például nem lesz egyszerű, ha nem tudnak megegyezni. Nagy összegen kell ugyanis osztozkodniuk. TV + Sztárok--Hódi Pamela beintett Berki Krisztiánnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-hodi-pamela-nem-egnedi-moszkvaba-berkit-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián nyári esküvőjükre készülnek, aminek elmaradhatatlan állomása a legénybúcsú is. A sztár Moszkvába vagy Vegasba menne, ám az orosz bulit a sztármami nem engedi leendő férjének. Az okot is elárulta... TV + SztárokOrigoSelena Gomez rendszeresen törli az Instagramothttp://www.life.hu/sztarok/20170412-ezert-torli-magat-selena-gomez-az-instagramrol.htmlSelena Gomez furcsa szokásáról vallott: hetente törli magát közösségi oldaláról, hogy így szűrje a trollokat...TV + SztárokAFPPetics Kristóf, az X-Faktorból kizárt énekes rossz körülmények között élhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-petics-kristof-az-x-faktorbol-kizart-enekes-rossz-korulmenyek-kozott-el.htmlPetics Kristófot viselkedése miatt zárták ki az X-Faktorból, azóta sem nyugodott le. Az énekes állítólag most nagyon rossz körülmények között él, rajongóinál húzza meg magát, és fizikai munkával keresi meg a betevőjét. Ezt állítja legalábbis korábbi menedzsere, MC Hawer. TV + Sztárok--Mellkason verte egyik rajongóját 50 Cent: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-50-cent-mellkason-verte-az-egyik-rajongojat.htmlDurva felvétel látott napvilágot, amin 50 Cent éppen mellkason vágja az egyik női rajongóját. A videó nagy port kavart. TV + Sztárok--Siobhan Donaghy várandós: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170411-siobhan-donaghy-terhes-az-elso-gyermekevel.htmlVáratlan örömhírt osztott meg a közösségi oldalán Siobhan Donaghy, a Sugababes együttes alapító tagja: várandós az első babájával. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.