A Viszkis rabló szerepelni fog a TV2 Ázsia Express című műsorában

Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala -
viszkis rabló Ambrus Attila Ázsia Express
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tévészerepet kapott Ambrus Attila, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, a Viszkis rabló. A TV2 utazós realityjének, azaz az Ázsia Expressnek lesz az egyik szereplője.

Ambrus Attila tévés szerepet kapott, méghozzá a TV2-nél! A Viszkis rabló néven elhíresült volt bűnöző az utazós realityben, az Ázsia Expressben fog szerepelni, ami még őt magát is meglepte.

Ambrus Attila tévésztár lesz Forrás: Ambrus Attila Facebook oldala

Meglepődtem, hiszen úgy tudtam, hogy Vietnamban nincsenek is bankok"

"Több meglepetést is tartogatunk az Ázsia Expresszben, Ambrus Attila személye az egyik ilyen. Korábban nem szerepelt ilyen jellegű műsorban, izgalmas és érdekes karakter"írta a Blikknek a TV2 sajtóosztályaa róla készült film hamarosan bemutatásra kerül

Hajdú Péternek és Sarka Katának nagy vagyonon kell osztozniahttp://www.life.hu/sztarok/20170412-hajdu-peternek-sarka-katanak-nagy-vagyonon-kell-osztoznia.htmlEgy ideje nem nyilatkozik sem Hajdú Péter sem Sarka Kata a magánéletükről, legalábbis a közös ügyeikről, pedig még előttük vannak a tárgyalások. A vagyonmegosztás például nem lesz egyszerű, ha nem tudnak megegyezni. Nagy összegen kell ugyanis osztozkodniuk. TV + Sztárok--Hódi Pamela beintett Berki Krisztiánnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-hodi-pamela-nem-egnedi-moszkvaba-berkit-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián nyári esküvőjükre készülnek, aminek elmaradhatatlan állomása a legénybúcsú is. A sztár Moszkvába vagy Vegasba menne, ám az orosz bulit a sztármami nem engedi leendő férjének. Az okot is elárulta... TV + SztárokOrigoSelena Gomez rendszeresen törli az Instagramothttp://www.life.hu/sztarok/20170412-ezert-torli-magat-selena-gomez-az-instagramrol.htmlSelena Gomez furcsa szokásáról vallott: hetente törli magát közösségi oldaláról, hogy így szűrje a trollokat...TV + SztárokAFPPetics Kristóf, az X-Faktorból kizárt énekes rossz körülmények között élhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-petics-kristof-az-x-faktorbol-kizart-enekes-rossz-korulmenyek-kozott-el.htmlPetics Kristófot viselkedése miatt zárták ki az X-Faktorból, azóta sem nyugodott le. Az énekes állítólag most nagyon rossz körülmények között él, rajongóinál húzza meg magát, és fizikai munkával keresi meg a betevőjét. Ezt állítja legalábbis korábbi menedzsere, MC Hawer. TV + Sztárok--Berki Krisztián nem akarja a nevére venni Pameláthttp://www.life.hu/sztarok/20170411-berki-nem-akarja-hogy-a-kedvese-berkine-legyen.htmlKözeledik a sztáresküvő időpontja, és ezzel együtt a megvitatnivaló kérdések sorozata is. Most éppen azon vitatkoznak a szerelmesek, hogy Pamela milyen nevet viseljen majd a házasságot követően. TV + Sztárok--Mellkason verte egyik rajongóját 50 Cent: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170411-50-cent-mellkason-verte-az-egyik-rajongojat.htmlDurva felvétel látott napvilágot, amin 50 Cent éppen mellkason vágja az egyik női rajongóját. A videó nagy port kavart. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.