Beyoncét testőrök fogják őrizni szülése alatt

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter -
Beyonce szülés testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas öröm érte Beyoncét és Jay Z-t, ugyanis nemcsak egy, hanem egyszerre két babával fog bővülni a családjuk. A szülés során komoly óvintézkedésekre lesz szükség, testőrökkel lesz kitömve a kórház.

Beyoncénak sikerült addig titokban tartania a terhességét, amíg szerette volna Instagram-oldalán osztotta meg azt az örömhírt, miszerint bővülni fog a családjuk, ráadásul egyszerre két fővel. Az énekesnő ikreket vár, de azt csak találgatni lehet, hogy hányadik hónapban van. A Digital Music News szerint májusra várhatóak a babák de erről még hivatalos információ nem került ki, az viszont már kiszivárgott, milyen biztonsági intézkedésekkel készülnek a szülésre.

Beyoncé pocakjából meg lehet tippelni, körülbelül hányadik hónapban van Forrás: AFP/2017 Getty Images/Kevin Winter

Természetesen egy magánkórházban ad majd életet az énekesnő gyermekeinek, egy egész emelet lesz fenntartva a számára, hogy semmiképp ne hatolhassanak be illetéktelenek. Testőrök figyelnek majd a család biztonságára, mivel Beyoncé tart attól, hogy a rajongók ellepik a kórházat vagy annak környékét. A szülőszobában pedig csak az orvosok és Jay Z lesz jelen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.