Így él most az Első Emelet sztárja, Kiki

Fotó: Tuba Zoltán - Origo -
Kiki Első Emelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családja nem támogatta zenei karrierjét, neki ennek ellenére sikerült az ország egyik legmeghatározóbb zenekarát létrehozni. 40 éve van a pályán az Első Emelet frontembere, de még esze ágában sincs visszavonulni.

Hiába volt hatalmas siker az Első Emelet, hiába rajongtak Kikiért rengetegen, a frontember onnan nem kapta meg a kellő támogatást, ahonnan a legjobban várta volna: a családjától. Mindennek ellenére nem adta fel, bár nem bíztak benne, ő mégis valóra váltotta álmát, és immár 40 éve a színpadon van, de még esze ágában sincs visszavonulni, sőt, új tervei vannak.

Patkó Béla, vagyis Kiki a mai napig szereti új dolgokban kipróbálni magát Fotó: Tuba Zoltán - Origo

mellesleg azért büszkék voltak rám, mert a szomszédok mindig mondták, hogy a szülők mennyire büszkék,

Kiki: „Ma már nem hagyom, hogy belekényszerítsenek helyzetekbe"

Az Első Emelet frontembere korábban a Life.hu-nak is mesélt életéről, sőt, még arra is vállalkozott, hogy a kameráink előtt jógázzon. Elárulta, hogy mikor beteg lett, szüksége volt az életmódváltásra: átalakította táplálkozását, elengedte a stresszt, és csak olyan emberekkel vette körbe magát, akikkel kellemes együtt lenni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Sarka Kata bevallotta, hogy újra randizikhttp://www.life.hu/sztarok/20170413-sarka-kata-bevallotta-hogy-ujra-randzik.htmlSarka Kata és Hajdú Péter kapcsolata tönkrement, a showman pedig már meg is találta az új szerelmét. Kata – bár voltak arról hírek, hogy van udvarlója – eddig nem beszélt arról, hogy keresne új férfit, de végre bevallotta, hogy már randizik. TV + SztárokOrigoVolt párja bántalmazta a Született szobalányok sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-a-szuletett-szobalanyok-sztarjat-bantalmazta-volt-parja.htmlA TV2 nagy sikerű új sorozatának, a Született szobalányoknak szereplője őszintén mesélt arról, hogy fiatalkorában volt párja bántalmazta. TV + Sztárok--Várkonyi Andi elárulta: hiányzik neki a lánykérés!http://www.life.hu/sztarok/20170411-varkonyi-andi-elarulta-hogy.htmlAhogy mindig, Várkonyi Andi műsorában most is izgalmas részleteket tudhattunk meg a sztárvendégek életéről, ám ezúttal a műsorvezető is színt vallott. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoGörbe Nóra hitelcsapdába került, de már visszafizette a kölcsönthttp://www.life.hu/sztarok/20170413-gorbe-nora-hitelcsapdaba-kerult.htmlSokáig nehéz helyzetben volt Görbe Nóra, méghozzá a devizahitel miatt. A színésznő küzdött a felvett kölcsönnel. A megjelent híresztelésekkel ellentétben viszont sikerült visszafizetnie. TV + Sztárok--A Viszkis rabló szerepelni fog a TV2 Ázsia Express című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170412-viszkis-rablo-szerepelni-fog-a-tv2-azsia-express-cimu-musoraban.htmlTévészerepet kapott Ambrus Attila, vagy, ahogy a legtöbben ismerik, a Viszkis rabló. A TV2 utazós realityjének, azaz az Ázsia Expressnek lesz az egyik szereplője. TV + SztárokOrigoVámos Erika idősebb férfiba szeretett belehttp://www.life.hu/sztarok/20170412-vamos-erika-idosebb-ferfit-szeret.htmlCsúnya szakításon van túl Vámos Erika, nem is akart új kapcsolatot. Mégis beszélgetni kezdett egy idősebb férfival, de csak azért, mert vele próbálta feledtetni egykori barátját, de végül szerelmes lett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.