Barátok közt Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár hónapja a Fókuszban jelentette be Kiss Ramóna, hogy 16 év után otthagyja a Barátok köztöt. Az okairól akkor így beszélt a Life.hu riporterének. A Zsófit alakító színésznő tegnap este volt utoljára látható a sorozatban. 

Ramóna elmondta, pontosan emlékszik az első forgatási napjára, nagyon készült rá, hogy minden rendben legyen, friss jogosítvánnyal a zsebében próbálta feltalálni magát a fővárosban. Most a Fókusz stábja előtt idézte fel a legszebb emlékeit és a legmaradandóbb forgatási pillanatokat. Elmondta, mennyire jólesett neki, hogy a sorozatban elfogadták olyannak, amilyen, ő pedig évről évre boldogan bújt Zsófi bőrébe.

"Izgulok, örülök" – mondta az utolsó felvételek előtt, amikor könnyekben sem volt hiány. "Még tartom magam, még csak egyszer sírtam ma" – nyilatkozta a búcsúbuliján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.