Befagyasztották Tori Spelling számláit, csődbe ment

Forrás: Ari Perilstein / Getty Images North America / AFP -
csőd tartozás Dean McDermott Tori Spelling
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tori Spelling ötödik gyermeke március elején született, de a színésznő ahelyett, hogy boldogságban úszna, az anyagi helyzete miatt aggódhat. Komoly gondokkal kell szembenéznie.

Tori Spellingnek és férjének, Dean McDermottnak komoly gondjaik vannak: a család bankszámláit befagyasztották. Pénzügyi problémáikról 2016 júniusában hallhattunk először, és úgy tűnik, a helyzet azóta csak rosszabb lett.

A RadarOnline úgy értesült, hogy a színésznőnek és családjának legalább 700 000 dollár tartozása van. Az adóhatóság a számlájukat kiürítette és befagyasztotta.

Tori Spellingnek komoly anyagi gondjai vannak Forrás: Ari Perilstein / Getty Images North America / AFP


A Beverly Hills 90210 43 éves sztárja nem is titkolja, hogy anyagi gondokkal küzdenek. Korábban már beszélt arról, hogy mennyire nehéz fenntartani azt az életszínvonalat, amiben gyerekként felnőtt. Édesapja, Aaron Spelling sikeres amerikai producer és forgatókönyvíró volt, aki minden földi jót megadott családjának.

Az öt gyermek miatt reméljük, hogy Tori és férje összekapják magukat, és mielőbb rendezik a helyzetüket.

Brutális összegű adótartozással felszámolták Kasza Tibi volt cégéthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-100-millios-adotartozassal-felszamoltak-kasza-tibi-volt-ceget.htmlFelszámolás miatt megszűnt Kasza Tibi és Kasza Gábor cége, a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban alapítottak a testvérek, majd öt év után kiszálltak belőle. TV + Sztárok--Harry herceg húsz évig elfojtotta magában a gyászthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-harry-herceg-husz-evig-elfojtotta-magaban-a-gyaszt-diana-halala.htmlHarry herceg, a néhai Diana hercegnő másodszülött fia édesanyja halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába fojtott gyásszal, az ezzel járó agresszióval, egészen addig, amíg végül lelki segítségnyújtásra szorult.TV + Sztárok--Íme a fotó, amivel Katalin hercegnő teljesen kiborította az apósáthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-katalin-hercegno-fellibbeno-szoknyaja-foto.htmlKatalin hercegnő villámgyorsan hódította meg az angolok szívét, és házastársi kötelezettségeit is mindig tökéletesen teljesítette. Apósa, Károly herceg azonban mégis kiakadt rá. TV + Sztárok--Így nézett ki Peller Anna és Peller Mariann 15 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-igy-nezett-ki-peller-anna-es-peller-mariann-15-evvel-ezelott.htmlPeller Mariann egy csodaszép húsvéti kirándulásra emlékezett azzal a fotóval, amit a Facebookon tett közzé. TV + SztárokOrigoSoha többet nem beszél a barátnője Pumped Gabóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20170417-soha-tobbet-nem-beszel-a-baratnoje-pumped-gaboval-lebukott.htmlMindennek vége Pumpedéknál? Ági megtudta, pontosabban végignézte, ahogy Gabo VV Zsófival csókolózik. TV + Sztárok--Kasza Tibi megmagyarázta, hogy miért élő adásban kérte meg barátnője, Manker kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-kasza-tibi-elmondta-hogy-miert-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-manker-kezet.htmlA Nagy Duett tegnapi adásának legnagyobb pllanat minden bizonyal az volt, amikor Kasza Tibi a tévénézők szeme láttára kérte meg barátnője, Manker kezét. Tibi azóta már bejelentkezett a Facebookon, és elmondta, hogy miért választotta a lánykérésnek ezt a módját.TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.