Berki Krisztián szerint az esküvő Pameláról fog szólni: Videó!

Forrás: Tv2 -
esküvő Hódi Pamela Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több információ derül ki a közelgő nagy nap kapcsán, de Berki krisztián ezúttal az esemény érzelmi oldaláról mesélt. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, az egész országot szeretné vendégül látni a nagy napon Berki Krisztián, mivel több ezer ember is kényelmesen elférhet az esküvői helyszínen.

Rengeteg fellépő színesíti majd a lakodalmat, igazi celebesemény lesz! Természetesen kislányuk, Natika is kap szerepet: ő fogja vinni a gyűrűket, amennyiben nem gondolja meg magát. Most azonban azt is elárulta, hogy véleménye szerint igazából miről/kiről szól az esküvő:

Berki Krisztián elárulta: az esküvő kizárólag Pameláról szól Forrás: Tv2

"A lánykérés volt inkább az a pont, ami rólam szólt, amit én terveztem meg, az én álomvilágomban próbáltam ugye megvalósítani magát az eljegyzést. Az esküvő pedig róla kell hogy szóljon!" - mondta a sztárapuka.

A híres műsorvezető azt is elárulta, hogy ebben a helyzetben egy kicsit bánja, hogy közszereplőként élnek, ugyanis nem szeretné elveszíteni a menyegző meghitt és bensőséges pillanatait annak ellenére sem, hogy valószínűleg a média is jelen lesz az eseményen.

"Van egy nagyon bensőséges pillanata is és ezt én nem akarom elveszíteni semmiképpen. Úgyhogy innentől van egy fajta nehézsége, de lehet, hogyha tehetném, akkor igazából senkit nem hívnék meg az esküvőre"

Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibi

A Nagy Duett vasárnapi adásában extraprodukcióként Kasza Tibi zsűritag lépett fel. A zenész éppen Akarod-e, mondd című dalát adta elő, amikor a mögötte látható LED-falon megjelent egy felirat: „Manker, leszel a feleségem?"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.