kritika Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak órák kérdése és elindul a Viasat3 legújabb valóságshow-ja, az Exek az édenben. Vigyázat, spoilerezünk!

A Viacom fiatalos, bátor formátumát a Viasat3 felturbózva, napi reality-ben fogja sugározni. A történet Balin játszódik, ahol a hasmenés mellett a 95 százalékos páratartalom és a 35 fokos hőség is nehezítette a forgatást. Természetesen a stáb hősiesen helyt állt, országunk 2002-es playmate-jével, Bódi Sylvivel az élen. És hát hogyan máshogy indulhatna egy szeximádó lányokról, na meg persze kigyúrt fiúkról szóló valóságshow, aminek egy szexbomba a műsorvezetője, és egy indonéz szigeten játszódik? Hát úgy, hogy Magyarország 21 évvel ezelőtti tini szépségkirálynője deszkára pattan és megszörfözteti kebleit...

Bódi Sylvi Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club (hivatalos)

A szereplők között elsőként jelenik meg az olyan csúcsszakmák képviselője, mint a modell-hosztesz, aki régóta keresi az igazit és a mediterrán fiúk tetszenek neki, valamint fontos számára, hogy férfit akar és nem „kisfiút". Ezek után joggal gondolhatja úgy a néző, hogy ezért nem a Szabó Ervin Könyvtárban keresgél, hanem inkább Balin.

Franciska Forrás: Viasat3

Megjelenik majd a műsorban a tetovált mobiltelefonos fiú is, aki azt szereti, ha hozzá alkalmazkodnak. A 30 éves srác elmondta:

– bármit is jelentsen ez a számára. Azért azt is fontosnak gondolta hozzátenni a bemutatkozó kisfilmjében, hogy ennek a korosztálynak bizony „nem lötyög a bőre".

Tamás Forrás: Viasat3

A fent említett srác ellentettje is bemutatkozik majd, méghozzá egy 19 éves lány személyében, aki elmondása szerint rosszul van a „20 éves hülyegyerekektől".

A műsorban a hatalmas mellű, erőszakos lány látványától sem mentesülnünk, aki ugyan a magas, izmos fiúkat szereti, de laza domina hajlammal azért irányít a szexben. Bátorkodott magát büszkén „manipulátornak" jellemezni, gondolván, ez egy pozitív jelző. A „Hála az égnek, könnyen manipulálom az embereket" mondat után sugar daddy legyen a talpán, aki kitartja.

Andika Forrás: Viasat3

De egy ilyen műsor állandó kelléke, egy nimfomán lány is szerepet kapott, aki a saját szavaival mondta el azt az összetett mondatot, miszerint:

Hasonlót legutóbb a zürich-i reptéren hallottam, amikor egy szexmunkásként érkező lány birkózott a hatóságokkal...

Dia Forrás: Viasat3

Azért az mindenképpen jó hír, hogy a totális agyi leépülés kitaposott útján elindult nézőt kárpótolja majd a látvány: óceáni kilátás a Kis-Szunda-szigetek nyugati féltekéről.

Bence Forrás: Viasat3

Hat beköltözővel indul a műsor, és aki a legtöbb virágfűzért kapja a nyakába, az hagyhatja el az indonéz szigetet. A szereplők a feladatotokat egy táblagép segítségével kapják meg a műsor szerkesztőitől. 10 millió forint üti a markát a legjobb játékosnak, akinek nem lesz könnyű dolga a párkeresésben, hiszen a műsor tartogat egy hatalmas csavart is: a békésen szexelgető és nem utolsósorban egymással ismerkedő játékosok koktélt szürcsölő hétköznapjaiba bekavarnak majd azok a bizonyos exek...

Norbi Forrás: Viasat3

Végezetül egy párbeszéd a műsorban szereplő harcosoktól: éppen szakad az eső, a lány megszólal:„Belém csap az áram!" Mire a fiú pontosít: „A villám. De hülye vagy!" A lány átgondolva, talán emiatt meghiúsulhat az esti szex, bebiztosítja önérzetét: „De azért szeretsz?" És ekkor jön a minden filozofikus eszmét meghaladó vallomás: „Ezért szeretlek, mert olyan sete-suta hülye vagy".

Mazzi milliárdos üzletember volt, de a szegénységet választottahttp://www.life.hu/sztarok/20170418-mazzi-milliardos-uzletember-volt-elajandekozta-vagyonat.htmlMazzi dollármilliárdos volt, de boldogságot nem hozott számára a pénz. Úgy döntött, feladja a luxuséletet és elajándékozza vagyonát. Ma már egy kis faluban él feleségével, és minden megkeresett centjének a felét jótékonyságra költi. TV + SztárokOrigoPumped Gabo barátnője megmutatta melleit – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-pumped-gabo-baratnoje-melleket-villantott-video.htmlPumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit. TV + SztárokOrigoKasza Tibi szerelme, Manker nem számított a lánykérésre: meglepetés volthttp://www.life.hu/sztarok/20170418-kasza-tibi-szerelme-manker-nem-szamitott-a-anykeresre.htmlÉlő adásban kérte meg Kasza Tibi barátnője, Darai Andrea kezét. A Nagy Duett összes nézője láthatta a romantikus pillanatot, amiről előtte csak három ember tudott. Mankernek nagy meglepetés volt, pedig Tibi szinte minden nap elszólta magát. TV + SztárokŐ az a férfi, akivel Sarka Kata lazított húsvétkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170418-sarka-kata-b-istvannal-lazitott-husvetkor.htmlKorábban már írtunk róla, hogy Sarka Kata új udvarlója egy bizonyos B. István lehet, Hajdú Péter korábbi üzlettársa. Úgy tűnik, a szerelem erősödik, István ugyanis Katáék után utazott húsvétkor Ausztriába. TV + Sztárok--Harry herceg húsz évig elfojtotta magában a gyászthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-harry-herceg-husz-evig-elfojtotta-magaban-a-gyaszt-diana-halala.htmlHarry herceg, a néhai Diana hercegnő másodszülött fia édesanyja halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába temetett gyásszal, az ezzel járó agresszióval, egészen addig, amíg végül segítséget kellett kérnie. TV + Sztárok--Vincze Lilla: "A zenét senki nem veszi el"http://www.life.hu/sztarok/20170417-vincze-lilla-a-nagy-duett-kieso-interju.htmlApáti Bence és Vincze Lilla estek ki a Nagy Duett című műsorból. Az énekesnő az adás után elmondta, miért nem szomorkodik, valamint megtudhattuk azt is Lillától, hogy milyen jövőt tervez a balettművész Apáti Bencével.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.