Alekosz kutyáját már évek óta nem látta orvos

betegség kutya Alekosz háziállat állattartás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő, de a showmannek esze ágában sincs szakemberhez vinni a kutyáját. 

Komoly felháborodást keltettek azok a fotók, amelyek Alekosz kutyájáról, Bettiről kerültek napvilágra. A kutyus testében 10 éve növekszik egy daganat, ami ma már 2 kiló körüli súllyal bír, ám a gazdája még egyszer sem vitte orvoshoz az állatot.

Többen is próbálták jobb belátásra bírni Alekoszt, de ő valamiért hallani sem akar a kezelésről. Egyelőre nem tudni, hogy miért ágál ellene ennyire.

"Alekosz megtagadta a hatósági intézkedést, hiába próbáltam a lelkére beszélni, nem lehetett vele kommunikálni. Az a probléma, hogy az állat nincs chipelve, ami azt jelenti, hogy legalább 2013 óta nem látta állatorvos. Ez egyébként súlyos szabálysértés, amiért pénzbüntetést szabhatnak ki a hatóságok.A legnagyobb gond, hogy ezek szerint a betegségét sem kezelték és oltásokat sem kapott, hiszen az állatorvos nem láthat el chip nélküli kutyát" - nyilatkozta az ügy kapcsán Schreiter Katalin, az Országos Állatvédőrség operatív elnökhelyettese.

Katalin véleménye szerint a kutyát el fogják kobozni Alekosztól, és nagy valószínűséggel el is altatják majd az állapota miatt. A híres állatartó azonban maximum egy felfüggesztett börtönbüntetést kaphat a tettéért - írta meg a Ripost.

Alekosz és Kiszel Tünde egy pár?

Az Édes élet két emblematikus figurája kétségkívül Baukó Éva és Alekosz. Ha róluk van szó, a legbizarrabb és legelképesztőbb jeleneteket láthatjuk a tévé előtt ülve. Ezúttal viszont ismét sikerült mindenkit meglepniük...Olvass tovább itt!
Pumped Gabo barátnője megmutatta melleit- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-pumped-gabo-baratnoje-melleket-villantott-video.htmlPumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit. TV + SztárokOrigoKiderült, kik buktathatták le Gáspár Győzőt az adócsalási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20170418-kiderult-kik-buktathattak-le-gaspar-gyozot-az-adocsalasi-ugyben.htmlBármeddig trükközhetett volna az áfával Gáspár Győző, ha az illegális autókereskedők mintáját követik – állítja a Bors szakértője. Így azonban börtön várhat rájuk az elkobzott milliók miatt. TV + SztárokOrigoBefagyasztották Tori Spelling számláit, csődbe menthttp://www.life.hu/sztarok/20170418-befagyasztottak-tori-spelling-szamlait-csodbe-ment.htmlTori Spelling ötödik gyermeke március elején született, de a színésznő ahelyett, hogy boldogságban úszna, az anyagi helyzete miatt aggódhat. Komoly gondokkal kell szembenéznie. TV + Sztárok--Ő az a férfi, akivel Sarka Kata lazított húsvétkorhttp://www.life.hu/sztarok/20170418-sarka-kata-b-istvannal-lazitott-husvetkor.htmlKorábban már írtunk róla, hogy Sarka Kata új udvarlója egy bizonyos B. István lehet, Hajdú Péter korábbi üzlettársa. Úgy tűnik, a szerelem erősödik, István ugyanis Katáék után utazott húsvétkor Ausztriába. TV + Sztárok--Brutális összegű adótartozással felszámolták Kasza Tibi egykori cégéthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-100-millios-adotartozassal-felszamoltak-kasza-tibi-volt-ceget.htmlFelszámolás miatt megszűnt Kasza Tibi és Kasza Gábor cége, a Két Utazó Kft., amelyet 2003-ban alapítottak a testvérek, majd öt év után kiszálltak belőle. TV + Sztárok--Harry herceg húsz évig elfojtotta magában a gyászthttp://www.life.hu/sztarok/20170417-harry-herceg-husz-evig-elfojtotta-magaban-a-gyaszt-diana-halala.htmlHarry herceg, a néhai Diana hercegnő másodszülött fia édesanyja halála után csaknem két évtizedig küszködött a magába temetett gyásszal, az ezzel járó agresszióval, egészen addig, amíg végül segítséget kellett kérnie. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.