Holló Márta híradósként tért vissza az ATV-n

Forrás: Youtube/QMS Medicosmetics Hungary -
ATV Holló Márta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öt évvel ezelőtt szakított a tévézéssel Holló Márta, pedig 14 éven keresztül dolgozott szerkesztőként az RTL Klubnál. Most viszont visszatért a képernyőre, méghozzá híradósként!

Több mint 10 évig a tévézés volt Holló Márta élete, de öt évvel ezelőtt szakított a médiával. Az utóbbi években főként a vállalati kommunikációval foglalkozott, de most visszatér, és még csak nem is szerkesztőként. Holló Márta az ATV híradójának egyik műsorvezetője lett.

Az ATV híradósaként tér vissza Holló Márta Forrás: Youtube/QMS Medicosmetics Hungary

A legendás tévés először Simon András oldalán vezette a híradót, a jövőben pedig Simon váltótársa lesz. Holló Márta korábban az RTL Klubnál dolgozott 14 évig, a Fókusz című műsor megálmodója volt, majd annak főszerkesztőjeként tevékenykedett. A híradós munkával tehát a tévézés egy másik világába kóstolhat bele, de az biztos, hogy nem idegen számára ez a műfaj sem.

Tóth Gabi rajongói kiakadtak, hogy szakított Trap kapitánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-toth-gabi-rajongoi-kiakadtak-hogy-az-enekesno-szakitott-trap-kapitannyal.htmlHúsvétvasárnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és Trap kapitány kapcsolatának vége. Az énekesnő és exe később videóüzenetben kommentálta a hírt. A rajongóknak azonban nem tetszik, hogy Gabi ismét szingli, sőt... TV + SztárokOrigoHajdú Péter barátnőjéről a kommentelőknek is van véleményükhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hajdu-peter-baratnojerol-a-kommenteloknek-is-van-velemenyuk-ez.htmlHajdú Péter Spanyolországban töltötte a húsvétot új kedvesével, Eszterrel, akinek popsijáról is posztolt a minap. A követői persze, ahogy ez lenni szokott, ebben is találtak kifogásolnivalót. TV + Sztárok--Kommentelők kötöttek bele Lilubahttp://www.life.hu/sztarok/20170419-kommentelok-kotottek-bele-liluba-posztja-miatt.htmlLilu Orlandóban a Sea Worldben nézelődött és ezt ki is posztolta az Instagramjára. "Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó...." -írta, többen azonban belekötöttek a bejegyzésebe. TV + SztárokOrigoVV Gigivel csalta Gáspár Győző Beát http://www.life.hu/sztarok/20170419-vv-gigivel-csalta-gaspar-gyozo-beat-meselte-evelin.htmlGáspár Evelin a Frizbi forgatásán kotyogta ki, kivel lépett félre apja. TV + Sztárok--Exek az édenben kritikahttp://www.life.hu/sztarok/20170418-exek-az-edenben-kritika-az-elso-adas-elott.htmlMár csak órák kérdése és elindul a Viasat3 legújabb valóságshow-ja, az Exek az édenben. Vigyázat, spoilerezünk! TV + SztárokOrigoKylie Minogue és András yorki herceg egy pár?http://www.life.hu/sztarok/20170418-kylie-minogue-andras-yorki-herceggel-kavar.htmlBizonyos hírek szerint Kylie Minouge és a brit királynő másodszülött fia összeszűrték a levet. A legérdekesebb a hírben az, hogy egyelőre a Buckingham-palota sem cáfolta az állítást. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.