lesifotók Jennifer Lawrence Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lawrence még mindig Budapesten van, de már egy ideje nem láttunk róla friss fotót, egészen mostanáig! Így bulizik fővárosunkban a sztár. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, a 26 éves színésznő jelenleg a Red Sparrow című kémthrillert forgatja Budapesten Francis Lawrence rendezővel.

Számtalan alkalommal megcsodálhattuk már a szexi szépséget, ahogy Budapest különböző helyszínen járkál: megpillanthattuk például a Hősök terén, illetve Jamie Oliver éttermében, most pedig az is kiderült, hogy Jennifer milyen szerelésben vág neki a budapesti éjszakának.

Budapesten bulizott Jennifer Lawrence Forrás: Tumblr.com

Egy magyar színész is beszámolt arról, hogy milyen a hollywoodi színésznővel együtt dolgozni. Bár bizonyos híresztelések szerint Lawrence szájszaga igencsak kellemetlen tud lenni, ami nem előnyös, ha például csókjelenetet forgatnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.