Falusi Mariann retteg a szüléstől

2017.04.20. 18:06

Falusi Mariann őszintén mesélt arról, hogy miért retteg a szüléstől, és miért nem lett családanya. Gyermekkori rossz emlék okozza a szorongó érzést. 

Lelki sérülést okozó traumáról mesélt Falusi Mariann, ami azt is megmagyarázza, hogy a miért nem vállalt gyermeket. Az Artisjus-díjas dzsesszénekesnek fantasztikus gyermekkora volt, mindent megkapott, amire csak vágyott, ám mégis van egy rossz élmény, amitől nem tud szabadulni. 

Világ életében félt a szüléstőlForrás: RTLKLUB/Sajtóklub

Bevallotta, hogy a születése idején az édesanyja komoly komplikációkkal kényszerült szembenézni, ez pedig a mai napig hatással van az 57 éves sztár életére is.  

"Anyuci húszesztendős volt, amikor megszülettem. Farfekvéses voltam, akkoriban ritka volt a császár, nyakamra tekeredett a köldökzsinór, majdnem megfulladtam. A mai napig vannak emiatt rémálmaim; rettegtem a gyerektől, a szüléstől"  – írta meg a hot! Magazin.

Falusi Mariann: "Egyszerűen jól vagyok így, ahogy vagyok"
"Talán utoljára a gimnáziumban voltam karcsú, azóta mindig súlyfelesleggel éltem. Sokszor futottam neki fogyókúráknak, de végül mindegyik kudarcba fulladt miattam." Olvass tovább itt...

 

Falusi Marianngyermekvállaláscsaládalapítás