VV Béci keményen beszólt Gáspár Evelinnek: Videó!

VV Gigi Gáspár Győző Gáspár Evelin VV Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre csak szövődnek a sztárok körüli botrányok. Mostmár Béci is fontosnak érezte, hogy szót emeljen a húga ügyében. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, az Esti Frizbi Hajdú Péterrel című műsorban Evelin azt állította, hogy édesapja VV Gigivel csalta meg Beát, ezt pedig soha nem fogja tudni megbocsátani az apjának. Az egykori villalakó később reagált a vádakra, és azt vallotta: soha nem randevúzott Győzővel.

Gáspár Evelinnek csúnyán beszólt Béci Forrás: Instagram

A történet azonban itt nem ért véget, ugyanis Gigi testvére, Béci is úgy érezte, ki kell állnia a testvére mellett, aki alaptalan vádaskodások kereszttüzébe került. Egy Facebook élő videóban mondta el a véleményét Evelinről, ami finoman szólva sem pozitív:

"Kicsit kordában tarthatnád a lányod te is, Győző! Nincsen semmi bajom sem veled, sem a családoddal, de azért ne legyek olyan celebek, mint akikre mutogattok, hogy ti nem vagytok azok" - mondta Béci.

Budapesten bulizott Jennifer Lawrence: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-budapesten-szorakozott-jennifer-lawrence.htmlJennifer Lawrence még mindig Budapesten van, de már egy ideje nem láttunk róla friss fotót, egészen mostanáig! Így bulizik a fővárosunkban a sztár. TV + Sztárok--Szakított barátnőjével a Barátok köztben játszó Kiss Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20170420-szakitott-baratnojevel-a-baratok-koztos-kiss-peter.htmlÚjra szabad préda az RTL Klub sztárja, hiszen nem is olyan rég szakított a barátnőjével. A Barátok köztben játszó Kiss Péter elárulta, miért lett vége a kapcsolatának. TV + Sztárok--VV Gigi elárulta, soha nem randizott Győzikével - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-vv-gigi-elarulta-soha-nem-randizott-gyozikevel.htmlGáspár Győzi évekkel ezelőtt VV Gigivel csalta meg Bea asszonyt - ezt állította legalábbis Gáspár Evelin. Most VV Gigi is reagált a híresztelésre, elmondta, nem randizott a showmannel. TV + SztárokOrigoFresh Viki elárulta, mikor fogant a kisbabájahttp://www.life.hu/sztarok/20170420-fresh-viki-elarulta-mikor-fogant-a-kisbabaja.htmlFresh Viki nemrég hozta nyilvánosságra az örömhírt, miszerint kisbabája lesz, most pedig egy kulisszatitkot árult el, méghozzá a fogantatásról.TV + SztárokOrigoÍgy csajozik Istenes Bence a játszótéren: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-istenes-bence-a-jatszoteren-csajozik.htmlCsobot Adél videót készített a pillanatról, amikor élete párja éppen egy másik anyukával flörtölt a játszótéren. TV + Sztárok--Kiderült, Gáspár Győző az agyából él! http://www.life.hu/sztarok/20170420-tanacsadoi-munkabol-el-gaspar-gyozo.htmlA kétgyermekes édesapa végre elárulta, miből él! Erre a kérdésre már sokan régóta keresik a választ. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.