II. Erzsébet brit királynő születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
65 éve uralkodik II. Erzsébet, ezzel ő a leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó. A legrégebb óta regnáló uralkodók között nőként ő van az első helyen, és ki tudja, még meddig lesz a trónon, hiszen betöltötte a 91. életévét, és remek egészségnek örvend.

II. Erzsébet betöltötte a 91. életévét, és köszöni szépen, még mindig jó egészségnek örvend, aminek alattvalói rendkívül örülnek. Ő leghosszabb ideje trónon lévő brit uralkodó, világviszonylatban a 16. a sorban, de nőként az első helyen áll a legtovább trónon lévő uralkodók között.

91 éves lett II. Erzsébet Forrás: AFP

Erzsébet királynő 1926. április 21-én délután két óra negyven perckor született anyai nagyapja londoni házában, a Bruton Street 17. alatti lakásban, amelyet a II. világháborúban bombatámadás ért.

Érdekesség, hogy az uralkodó ereiben magyar vér is csörgedezik,

hiszen egyik ükanyja, Rhédey Klaudia magyar volt. Erzsébet királynő

1947-ben ment férjhez Fülöp edinburgh-i herceghez, aki mellesleg a harmad-unokatestvére volt.

Házasságukból négy gyermek született. Erzsébet már kétgyermekes anyuka volt, amikor trónra került, most kétszeres dédnagymamaként pedig még mindig uralkodik.

/1604/Soha_201645145925Csodaszép menyasszonyi ruhában pózolt Veres Mónikahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-veres-monika-nika-menyasszonyi-ruhaban-pozol.htmlVeres Mónika Nika menyasszonyi ruhában pózol a legfrissebb Instagram-fotóján.TV + SztárokThinkstockCserpes Laura így szurkol szerelmének, Gyurta Daninakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gyurta-daninak-baratnoje-cserpes-laura-szurkol.htmlGyurta Dani remek formáját hozza a debreceni országos bajnokságon, tegnap megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ami nem is csoda, hiszen nemcsak új edzővel doglozik, de ismét szerelmes, kedvese pedig ott van vele, és a medence széléről drukkol neki.TV + Sztárok--Újraindul a Morning Show Stohl Andrással, Pataki Zitával és Janklovics Péterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-ujraindul-a-morning-show-stohl-andrassal-pataki-zitaval-es-janklovics-peterrel.htmlA Class FM reggeli műsora, a Morning Show új nevekkel erősít: a biztos siker érdekében ismert emberek köszöntik a hallgatókat ezentúl reggelente: Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter lesznek a műsorvezetők. TV + SztárokOrigoFalusi Mariann retteg a szüléstől http://www.life.hu/sztarok/20170420-ezert-nincs-gyermeke-falusi-mariannak.htmlFalusi Mariann őszintén mesélt arról, hogy miért retteg a szüléstől, és miért nem lett családanya. Gyermekkori rossz emlék okozza a szorongó érzést. TV + Sztárok--Ezért van kevés ember Victoria Beckham körül http://www.life.hu/sztarok/20170420-victoria-bevallotta-miert-nincs-sok-baratja.htmlAzt gondolnánk, hogy egy világsztár körül hemzsegnek a barátok, de Victoria Beckham elárulta, hogy rá ez az állítás nem igaz. TV + Sztárok--VV Béci keményen beszólt Gáspár Evelinnek: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-vv-beci-elmondta-velemenyet-gaspar-evelinrol.htmlEgyre csak szövődnek a sztárok körüli botrányok. Mostmár Béci is fontosnak érezte, hogy szót emeljen a húga ügyében. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.