Közmunka helyett további pénzbírságot kapott Oszter Sándor

Forrás: Youtube -
ittas vezetés büntetés Oszter Sándor pénzbírság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült hogyan módosították másodfokon Oszter Sándor büntetését a ittas vezetési ügy kapcsán. 

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Oszter Sándor ellen két éve emeltek vádat, mivel ittasan vezetett, ráadásul összetörte az egyik bevásárlóközpont márványtábláját. A színművészt eltiltották a vezetéstől, de úgy tűnik, már lejárt a büntetése, ugyanis újra volán mögé ült.

Oszter Sándor büntetését másodfokon enyhítették Forrás: Youtube

Akkor 140 óra közmunkára ítélték, és 2 év 5 hónapra bevonták Oszter Sándor jogosítványát. Most azonban kiderült, hogy másodfokon közmunka helyett 450 ezer forint pénzbírság megfizetését állapították meg, illetve 2 évre csökkentették a vezetéstől való tiltást is - írta meg a Velvet.

Ezzel azonban még nincs vége a család kálváriájának, ugyanis nemrég a színész felesége,

Failoni Donatella is ittasan okozott autóbalesetet.

Az asszony állítása szerint csak egy pohár bort ivott, ám ez már elégnek bizonyult ahhoz, hogy bevonják a jogosítványát.

Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-liptai-claudia-nem-alszik-kisfia-marci-miatt.htmlClaudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel. TV + SztárokOrigoPrivát szigetén szomorkodik Johnny Depphttp://www.life.hu/sztarok/20170421-johnny-depp-elkepesztoen-rossz-passzban-van.htmlIlyen állapotban még sosem láttuk Johnny Deppet. Vajon hogy lehet kimászni egy ilyen nehéz helyzetből? TV + Sztárok--Fejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-fejos-eva-es-tatar-csilla-az-anyasagrol-beszeltek.htmlÉrett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják. TV + Sztárok--Bencétől búcsúztak el az Exek az édenben játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20170421-bence-esett-ki-az-exek-az-edenben-cimu-musorbol.htmlEgyöntetűen mindenki Bence távozása mellett tette le a voksát. Vajon miért? TV + SztárokOrigoGáspár Győzikéék rengeteg fenyegető üzeneteket kapnakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gaspar-gyozikeek-fenyegeto-uzeneteket-kapnak.htmlIsmét sok a botrány a Gáspár család körül: nem elég, hogy a megcsalásos ügye is zajlik, ezzel párhuzamosan adócsalás miatt is nyomoznak ellene, most ráadásul még az életüket is félthetik: fenyegető üzeneteket kapnak.TV + SztárokOrigoCserpes Laura így szurkol szerelmének, Gyurta Daninakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-gyurta-daninak-baratnoje-cserpes-laura-szurkol.htmlGyurta Dani remek formáját hozza a debreceni országos bajnokságon, tegnap megnyerte a férfi 200 méteres mellúszást. Ami nem is csoda, hiszen nemcsak új edzővel dolgozik, de ismét szerelmes, kedvese pedig ott van vele, és a medence széléről drukkol neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.