Fejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottak

2017.04.21. 12:37

Érett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják.

A munka és az anyaság között egyensúlyoz Tatár Csilla és Fejős Éva is, és úgy tűnik, mindketten megtalálták a tökéletes harmónia titkát. Fontos, hogy meglegyen a kellő énidő, így türelmesek, energikusak és vidámak maradnak. A feltöltődés ugyanis nagyon fontos, ezt mindkét sztármama nagyon jól tudja.

Fejős Éva a kislányávalForrás: fashiondays.hu

"Újságíróként sok olyan anyukával találkoztam, akik nem fordítottak kellő időt magukra. Ebből okulva, néha Lindát az anyukámra, vagy a barátnőimre bízom és elmegyek fodrászhoz, vásárolni, barátokkal találkozni, vagy csak kiülök egy teraszra a cappuccinómmal és a gondolataimmal" - árulta el Fejős Éva, aki a vásárláson is időt spórol. Már a várandósságom alatt is hobbiként űztem az online babaruha-vásárlást, de rutin híján, utólag rájöttem, hogy sokszor teljesen idióta darabokat vettem. Egyébként pedig nem szeretem Lindát nagylánynak öltöztetni, tüllszoknyával, fejpántokkal. Hiszen olyan pici, most még nézzen ki babásan" - mondta az újságírónő, akihez hasonlóan Tatár Csilla is szeret virtuális boltban, a Fashion Days-en vásárolni kisfia születése óta.

Tatár Csilla és kisfiaForrás: fashiondays.hu

"A bevásárlóközpontokat nem szeretem, kisgyerekes anyaként szerintem sokkal praktikusabb online vásárolni. Milán születése óta teljesen rákaptam a gyerekruha-vásárlásra is. Meggyőződésem, hogy sokkal jobb fiú ruhák vannak, mint lány ruhák. A kislányoknál sok a csilivili, habosbabos, királynős ruha. Ezzel szemben a kisfiú ruháknak van karaktere, nagyon imádom ezeket a kis vagány szerkókat" - árulta el Csilla.

Tatár CsillaFejős Évaanyaság