Dráma! Autóbalesetet szenvedett Vastag Csaba

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vastag Csaba autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lapinformációk szerint Vastag Csaba autójának nekisodródott egy másik kocsi.

Úgy tudni, Csaba a TV2 Nagy Duett című műsorának főpróbájára tartott péntek délután, amikor oldalról nekisodródott az autójának egy másik jármű.

Vastag Csaba Fotó: Polyák Attila - Origo

Az énekes kisebb sokkot kapott, de ezen kívül nem esett bántódása, autójának visszapillantó tükre viszont letörött – írja a Ripost.

Ezért lett Aleska légtáncos: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170421-aleska-elmeselte-hogyan-lett-legtancos.htmlA Sztárok az egészségért program keretében a Life.hu riportere, Domszky László kapta mikrofonvégre Aleskát, akiről köztudott, hogy elszántan népszerűsíti a légtáncot. Azt szerettük volna megtudni, hogy miért választotta ezt a szakmát? TV + Sztárok--Így cukiskodik Eva Mendes kislánya: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170421-eva-mendes-es-kislanya-kezen-fogva-setal.htmlElképesztő aranyos fotó látott napvilágot Eva Mendes és Ryan Gosling nagyobbik kislányáról, Esmeraldáról. TV + Sztárok--Liptai Claudia nem alszik: Marci sokszor felébred éjszakahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-liptai-claudia-nem-alszik-kisfia-marci-miatt.htmlClaudia kétgyermekes anyukaként nem először tapasztalja meg, hogy az alvás egy kisbaba mellett olyan luxus, amit nem engedhet meg magának. Hiába a türelem, a megértés, egy idő után ez mégis igazi kínzással ér fel. TV + SztárokOrigoFolytatódik az X-Akták: újabb részeket rendelt belőle a Foxhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-folytatodni-fog-az-x-aktak.htmlSok rajongó örülhet most, hiszen újabb évadot rendeltek be a legendássá vált sorozatból, vagyis az X-Aktákból! Még idén jöhetnek az új részek. TV + SztárokOrigoFejős Éva és Tatár Csilla az anyaságról vallottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-fejos-eva-es-tatar-csilla-az-anyasagrol-beszeltek.htmlÉrett nőként vált anyává Tatár Csilla és Fejős Éva is, mindketten tudják, hogy a kiegyensúlyozottság kulcsa, ha megvan a megfelelő énidő. Ehhez azonban kell a rutin, de például online vásárlással nagyon sok időt lehet megspórolni, ami mindkét sztármamánál bevált: az így megspórolt perceket magukra is fordíthatják. TV + Sztárok--Eljegyezték Szabados Ágit, az RTL Klub híradósáthttp://www.life.hu/sztarok/20170421-menyasszony-lett-szabados-agi.htmlA népszerű televíziós műsorvezető házasságra adta a fejét: szerelme megkérte a kezét, Ági természetesen igent mondott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.