Demi Lovato nem tud leállni a saját mellének a fotózásával

Demi Lovato
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demi Lovato Instagram-oldalára az utóbbi időben kizárólag olyan képek kerülnek fel, amelyeken az énekesnő keblei láthatók. Ez persze nem baj, sőt!

A fiatal énekesnő, akiről nemrég azt írtuk, hogy kigyógyult a szenvedélybetegségeiből, új függőségének hódol. Szexi képeket készít a saját testéről, természetesen a rajongói legnagyobb örömére. Fotói között vannak olyanok is, amelyek több mint másfél millió lájkot kaptak:

Don't know if it's physically possible for me to get any more tan....

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

So ready for summer ☀️

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Why not?

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

No filter no edit, love your body the way it is

Demi Lovato (@ddlovato) által megosztott bejegyzés,

Sztárgyerekek, akik a szüleik pénzét költik: Brooklyn Beckhamtől Hiltonékighttp://www.life.hu/sztarok/20170421-sztargyerekek-akik-a-szuleik-penzet-koltik.htmlA sztárcsemeték élete egy olyan világ, amit el sem tudunk képzelni. Elképesztő luxus és fényűzés, ahol tényleg minden megvan, ami a szem-szájnak ingere. Míg mások ruhákat, vagy egyszerű játékokat kapnak, nekik méregdrága autókat és jachtokat ajándékoznak, felnőve pedig tovább szórják szüleik pénzét a legelképesztőbb dolgokra. Petra és Tamara Ecclestone kastélyokat vásárolnak, de Brooklyn Beckham is mestere a pénzköltésnek! Ők nem a valóságban élnek, számukra tényleg csak a csillagos ég a határ. TV + SztárokOrigoKözmunka helyett további pénzbírságot kapott Oszter Sándor http://www.life.hu/sztarok/20170421-enyhitettek-oszter-sandor-bunteteset.htmlKiderült hogyan módosították másodfokon Oszter Sándor büntetését a ittas vezetési ügy kapcsán. TV + Sztárok--Egy házas, meleg férfiba szerelmes Liza Minellihttp://www.life.hu/sztarok/20170421-lisa-minelli-egy-hazassagban-elo-meleg-ferfit-szeret.htmlÉvek óta szerelmes Lisa Minelli egy férfiba aki nem csak hogy a saját neméhez vonzódik, ráadásul még foglalt is. TV + Sztárok--Dráma! Autóbalesetet szenvedett Vastag Csabahttp://www.life.hu/sztarok/20170421-vastag-csaba-autobalesetet-szenvedett.htmlLapinformációk szerint Vastag Csaba autójának nekisodródott egy másik kocsi. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy cukiskodik Eva Mendes kislánya: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170421-eva-mendes-es-kislanya-kezen-fogva-setal.htmlElképesztő aranyos fotó látott napvilágot Eva Mendes és Ryan Gosling nagyobbik kislányáról, Esmeraldáról. TV + Sztárok--Ezért lett Aleska légtáncos: Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170421-aleska-elmeselte-hogyan-lett-legtancos.htmlA Sztárok az egészségért program keretében a Life.hu riportere, Domszky László kapta mikrofonvégre Aleskát, akiről köztudott, hogy elszántan népszerűsíti a légtáncot. Azt szerettük volna megtudni, hogy miért választotta ezt a szakmát? TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.