Megmérgezték Schobert Norbi anyukája kutyáját

kutya Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát?"

"Az a kutya, Körmendi úr volt édesanyám és az egész család szeme fénye! Ezzel az emberi gonoszsággal nem tudok mit kezdeni. Szegény állat kínok között ment el, vért hányt, vért pisilt, miután megmérgezték! Az orvos szerint fagyálló mérget fecskendezhettek abba az ételbe, amit megevett. Számomra érthetetlen, hogy lehet valaki ennyire kegyetlen! Tudjuk, kinek állhatott érdekében eltenni őt láb alól, de sajnos nincs bizonyítékunk, hogy az esetet a bíróság elé vigyük" - nyilatkozta a Blikknek Norbi, akit nagyon megrázott az eset.

Fotó: Nánási Pál

"Borzasztóan megviselt, én nagy állatbarát vagyok, egy tyúkot sem tudok levágni. Egy csomószor hívnak vadászni, de sosem megyek. Aggódom az édesanyámért most, nehogy összetörjön lelkileg! Milyen ember az, aki elveszi egy idős embertől a társát? Arra nem gondolt, hogy azt a virslit adott esetben, amit a kutyának adott, akár egy kisgyerek is megehette volna véletlenül? Ilyenkor szégyellem magam azért, hogy ember vagyok. Számomra nincs különbség aközött, hogy egy állatot vagy egy embert öl meg valaki. Ez így is, úgy is gyilkosság!" – fejtegette Norbi, akinek van is tippje, ki bánthatta az állatot, de bizonyíték híján nem tud mit tenni.

Száraz Dénes: Fantasztikus élményekkel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-szaraz-denes-felert-mount-everestre.htmlSzáraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának tagjaként ellátogatott a világ legmagasabb hegyének, a Mount Everestnek az alaptáborába (5344 méter), onnan pedig átment az Island Peakez, hogy a hegy mászási rekordját megdöntve kevesebb, mint 6 óra alatt felérjen 6189 méteres csúcsra. Teljes csúcsmászás oda-vissza közel 12 órás erőltetett menet volt a színész számára, aki az elmúlt három hét alatt élete legnagyobb kalandját élte át. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Bíró Franciskát nem először láthatjuk a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-exek-az-edenben-biro-franciskat-nem-eloszor-lathajtjuk-kepernyon-vigyel-elben-szerepelt.htmlNem kellett sokat várni arra, konkrétan semennyit, hogy az Exek az édenben című műsorban feltűnjön egy ismerős arc. Bíró Franciska az RTL Klub Vigyél el! című műsorában is megcsillogtatta képességeit fizikai adottságait. TV + Sztárok--A Nagy Duett! - Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-kezet-kasza-tibi.htmlKasza Tibi és kedvese évek óta hatalmas szerelemben élnek. A Nagy Duett zsűritagja az élő adást választotta ahhoz, hogy megkérje Manker kezét. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoVV Gigivel csalta Gáspár Győző Beát http://www.life.hu/sztarok/20170419-vv-gigivel-csalta-gaspar-gyozo-beat-meselte-evelin.htmlGáspár Evelin a Frizbi forgatásán kotyogta ki, kivel lépett félre apja. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Kasza Tibi hipochondiájáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170416-kasza-tibi-hipochondiajarol-vallott-a-nagy-duettben.htmlA Beatles Can't Buy Me Love című slágerét adta elő Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a vasárnapi A Nagy Duettben. Bár Szilárdon látszott a félelem a magasság miatt, produkciójuk értékéből ez nem vont le semmit, 26 pontot kaptak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.