Cinthya Dictator
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áttetsző, kék csipke fehérneműben pózolt Cinthya Dictator. A lány fotója nem váltott ki osztatlan sikert a követőiből. 

A csontsovány fotós lány képe igencsak megosztotta a követőit. Volt, aki szerint őrülten szexis, de sokan a testalkata miatt kritizálták.

Új fehérnemű! Magyar tervezőtől! @graziastore.hu ☝ #graziastore #divatamagyar #webshop

Cinthya Dictator (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

"Kórosan vékony vagy. Imádlak, de szedj fel pár kilót, mert rossz példát mutatsz az ifjabb rajongóidnak!!" - olvasható például egy női rajongótól, más pedig védelmébe vette azonnal a lányt: "A kórosan sovány kifejezéstől messze van Cinthya! Aki ilyet ír, elég buta ember lehet......de nem kell foglalkozni ilyen emberekkel ....Rosszindulatú emberek mindig is vannak, mindig is lesznek sajnos."

Szerinted túl vékony Cinthya?

Száraz Dénes: Fantasztikus élményekkel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-szaraz-denes-felert-mount-everestre.htmlSzáraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának tagjaként ellátogatott a világ legmagasabb hegyének, a Mount Everestnek az alaptáborába (5344 méter), onnan pedig átment az Island Peakez, hogy a hegy mászási rekordját megdöntve kevesebb, mint 6 óra alatt felérjen 6189 méteres csúcsra. Teljes csúcsmászás oda-vissza közel 12 órás erőltetett menet volt a színész számára, aki az elmúlt három hét alatt élete legnagyobb kalandját élte át. TV + SztárokOrigoHajdú Péter barátnőjéről a kommentelőknek is van véleményükhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-hajdu-peter-baratnojerol-a-kommenteloknek-is-van-velemenyuk-ez.htmlHajdú Péter Spanyolországban töltötte a húsvétot új kedvesével, Eszterrel, akinek popsijáról is posztolt a minap. A követői persze, ahogy ez lenni szokott, ebben is találtak kifogásolnivalót. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoVV Gigivel csalta Gáspár Győző Beát http://www.life.hu/sztarok/20170419-vv-gigivel-csalta-gaspar-gyozo-beat-meselte-evelin.htmlGáspár Evelin a Frizbi forgatásán kotyogta ki, kivel lépett félre apja. TV + Sztárok--Kommentelők kötöttek bele Lilubahttp://www.life.hu/sztarok/20170419-kommentelok-kotottek-bele-liluba-posztja-miatt.htmlLilu Orlandóban a Sea Worldben nézelődött, és ezt ki is posztolta az Instagramjára. "Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó...." – írta, többen azonban belekötöttek a bejegyzésébe. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Kasza Tibi hipochondiájáról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170416-kasza-tibi-hipochondiajarol-vallott-a-nagy-duettben.htmlA Beatles Can't Buy Me Love című slágerét adta elő Sági Szilárd és Völgyesi Gabi a vasárnapi A Nagy Duettben. Bár Szilárdon látszott a félelem a magasság miatt, produkciójuk értékéből ez nem vont le semmit, 26 pontot kaptak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.