Peller Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nagy Duett sztárja, Peller Károly egy igazi túlélő, hiszen többször menekült már meg a halál torkából.

"Egy autóbalesettel kezdődött" - nyilatkozta az operettsztár a Borsnak. "Tizenkilenc-húsz éves lehettem, amikor anyukám kocsijával megcsúsztam egy olajfolton. A villamossíneken kötöttem ki úgy, hogy a Lada az oldalára fordult. Nem is akartam többé autóba ülni. De mivel azt mondták, hogy pont ilyenkor nem szabad abbahagyni, azóta is vezetek."

Peller Károly és Stohl Luca A Nagy Duett színpadán Forrás: Peller Károly / Facebook

Pedig ez csak egy kis baleset volt ahhoz képest, amit néhány évvel később élt át: "Jobbról legalább kétszázzal előzött egy autó. Meglökte a kocsim elejét, a szalagkorlátnak csapódtam, és kisodródtam a pálya szélére. A domboldalba beleállt, és háromszor bukfencezett az autó. Tudtam, hogy meg fogok halni, lepergett előttem az életem. A rendőrök nem hittek a szemüknek, amikor sérülés nélkül szálltam ki."

Stohl Luca partnere 2001. január 6-án békésen aludt a családi házuk tetőterében, amikor édesanyja kétségbeesetten kiabálta a nevét. "Álmosan kinéztem a folyosóra, gomolygott a füst. Visszaléptem egy pokrócért, hogy a fejemre tekerjem, addigra lángra kapott a lambéria.

Tűzbarlangon át menekültem ki, a házunk nyolcméteres lángokkal égett.

Sosem felejtem anyukám arcán a fájdalmat, ahogy életük munkája semmivé lett. Az akkor eladott szőlősünkért kapott pénzzel együtt. Miután eloltották, megkértem a tűzoltókat, hogy vigyenek vissza a szobámba. Amikor megláttam, hogy csak hamu maradt, sokkot kaptam. Arra eszméltem, hogy a mentőben pofozgatnak. Azóta nem félek, velem több rossz nem történhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.