Sarka Katának sem fontos már a válás

Forrás: Sarka Kata hivatalos Facebook oldala -
Sarka Kata Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Többször nekifutottak már a válópernek, mégis házasok még. A legutóbb például Hajdú Péter nem ment el a bíróságra. Most azt beszélik, Kata sem sürgeti a válást. 

"Kata kicsit csalódott volt, hogy fölöslegesen tette ki magát a sajtó érdeklődésének, de tulajdonképpen nem bánja, hogy megint lefújták a bontóperüket" - árulta el az üzletasszony ismerőse a Ripostnak. A lap arról is ír, hogy mivel egyikük sem tervez újabb házasságot semmi nem sürgeti őket.

Ismerőse szerint persze Kata beadja majd a papírokat, de az egészet tulajdonképpen csak formalitásnak tartja, mivel a lényeges kérdésekben peren kívül is meg tudnak egyezni.

Sarka Kata, Hajdú Péter Forrás: Sarka Kata hivatalos Facebook oldala

Száraz Dénes: Fantasztikus élményekkel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-szaraz-denes-felert-mount-everestre.htmlSzáraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának tagjaként ellátogatott a világ legmagasabb hegyének, a Mount Everestnek az alaptáborába (5344 méter), onnan pedig átment az Island Peakez, hogy a hegy mászási rekordját megdöntve kevesebb, mint 6 óra alatt felérjen 6189 méteres csúcsra. Teljes csúcsmászás oda-vissza közel 12 órás erőltetett menet volt a színész számára, aki az elmúlt három hét alatt élete legnagyobb kalandját élte át. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Bíró Franciskát nem először láthatjuk a képernyőnhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-exek-az-edenben-biro-franciskat-nem-eloszor-lathajtjuk-kepernyon-vigyel-elben-szerepelt.htmlNem kellett sokat várni arra, konkrétan semennyit, hogy az Exek az édenben című műsorban feltűnjön egy ismerős arc. Bíró Franciska az RTL Klub Vigyél el! című műsorában is megcsillogtatta képességeit fizikai adottságait. TV + Sztárok--Kommentelők kötöttek bele Lilubahttp://www.life.hu/sztarok/20170419-kommentelok-kotottek-bele-liluba-posztja-miatt.htmlLilu Orlandóban a Sea Worldben nézelődött, és ezt ki is posztolta az Instagramjára. "Teljesen visszaváltoztam gyerekké...és olyan jó...." – írta, többen azonban belekötöttek a bejegyzésébe. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett: Vincze Lillának és Apáti Bencének véget ért a műsorhttp://www.life.hu/sztarok/20170416-a-nagy-duett-kiesoi-vincze-lilla-es-apati-bence.htmlA Nagy Duett idei 3. élő adásában a zsűri szinte minden produkciót imádott. De valakiknek most is menniük kellett, mégpedig Vincze Lillának és Apáti Bencének. TV + SztárokOrigoA Nagy Duett! - Élő adásban kérte meg barátnője kezét Kasza Tibihttp://www.life.hu/sztarok/20170416-elo-adasban-kerte-meg-baratnoje-kezet-kasza-tibi.htmlKasza Tibi és kedvese évek óta hatalmas szerelemben élnek. A Nagy Duett zsűritagja az élő adást választotta ahhoz, hogy megkérje Manker kezét. TV + SztárokOrigoEnnyit kereshet a Reggeliben Alföldi Róbert és Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170416-ennyit-kereshet-a-reggeliben-alfoldi-robert-es-stohl-andras-szineszek.htmlAhogy írtunk is róla, az RTL Klub újrainduló Reggeli című műsorát Peller Anna és férje, valamint Alföldi Róbert és Stohl András is vezeti majd. A Pénzcentrum utánajárt, nagyjából mekkora fizetésre számíthatnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.