Parkolópályán tartják Erdélyi Mónikát?

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónikát 2012-ben csábította el a TV2 az RTL Klubtól, azóta viszont kevesebbet láthatjuk a képernyőn, mint korábban. Most kiderült, mi ennek az oka. 

Mónika, aki rengeteget fogyott, és csodás alakja van, korábban főzött a Hal a tortán adásában, énekelt A Nagy Duettben, és feltűnt az Édes életben is. Majd a Fem3 Cafén vezetett műsort, 2016 augusztusától viszont a megújult csatornán már nem számítottak rá. Mostanában pedig alig tűnik fel a képernyőn.

Erdélyi Mónika Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"Minden televíziós életében vannak olyan időszakok, amikor nem tévézik. Szeretek tévézni, de nem kötelező nekem ezt örökké csinálni – mondta a Borsnak Mónika. – Egyébként örülök minden felkérésnek, de ha nem lesznek, akkor sem esem kétségbe. Vannak ötleteim, de azokról egyelőre nem beszélek. Mollival, a kislányommal van egy Youtube-csatornánk is, ahová az életünkből töltünk fel részleteket, de hogy ennek mi lesz a célja, még az is titok. Egyelőre csak jó móka nekünk" – folytatta Mónika.

A lap megkérdezte a TV2-t, mi a tervük a rutinos műsorvezetővel. "Erdélyi Mónika ezekben a hetekben is rendszeresen látható a TV2-n, hiszen évek óta ő az Egészség Klinika című, hetente jelentkező magazin műsorvezetője. Emellett pedig éppen ezen a héten tűnt fel a TV2 egyik legnépszerűbb műsorában, a Vigyázat, gyerekkel vagyok! címűben a kislányával, Olívia Johannával. Sőt Kasza Tibor hamarosan induló műsorában, a Pénzt vagy éveket! című vetélkedőben is játszik majd. A jövőben is számítunk rá a műsorainkban" – közölte a TV2 sajtóosztálya.

Képtelen megöregedni Thalía Sodi, a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-keptelen-megoregedni-thalia-sodi-szappanopera-szereplo.htmlA Rosalinda egykori sztárja 46 éves édesanyaként is bombázó. TV + Sztárok--Így mulattak a sztárok a Coachella fesztiválon: fotógalériahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-igy-mulattak-a-sztarok-a-coachella-fesztivalon-fotogaleria.htmlA Coachella fesztiválon tényleg mindenki ott van, aki számít, vagy legalábbis bizonyos körökben számít. Idén sem volt ez másképpen. TV + SztárokOrigoMerész fehérneműben pózol Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/sztarok/20170422-meresz-fehernemuben-pozol-cinthya-dictator-fotos-lany.htmlÁttetsző, kék csipke fehérneműben pózolt Cinthya Dictator. A lány fotója nem váltott ki osztatlan sikert a követőiből. TV + Sztárok--Sarka Katának sem fontos már a váláshttp://www.life.hu/sztarok/20170422-sarka-katanak-sem-fontos-mar-a-valas-hajdu-petertol.htmlTöbbször nekifutottak már a válópernek, mégis házasok még. A legutóbb például Hajdú Péter nem ment el a bíróságra. Most azt beszélik, Kata sem sürgeti a válást. TV + Sztárok--Kylie Jenner 1 óra alatt 1 millió, 1 nap alatt 3 millió lájkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170422-kylie-jenner-1-ora-alatt-1-millio-1-nap-alatt-3-millio-lajkot-kapott.htmlKylie Jenner tényleg az egyik legnépszerűbb Instagram-sztár. Kim Kardashian húga egy óra alatt egymillió lájkot zsebelt be, egy nap alatt pedig hárommillióan klikkeltek a "tetszik" gombra. TV + SztárokOrigoMegmérgezték Schobert Norbi anyukája kutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170422-megmergeztek-schobert-norbi-anyukaja-kutyajat-amig-taboroztak.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.