Pumped Gabo RTL Spike
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs bocsánat Pumped Gabónak, és nem lesz hétfőn este sem.

Hétfőn újra láthatjuk Gabot és Ágit az Rtl Spike-on. Ám hiába várják a rajongók a romantikus kibékülést, nagyon úgy néz ki, hogy nem fog bekövetkezni. Vagy mégis? Gabo ugyan próbálja visszakönyörögni magát a múltkori balhé után, de Ági hajthatatlan, és még a kulcsát is visszaadja neki:

Interjú Bódi Sylvivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-interju-bodi-sylvivel-az-exek-az-edenben-musor-kapcsan.htmlA nemrégiben indult Exek az édenben valóságshow háziasszonya, Bódi Sylvi mesélt a Life.hu-nak a műsorvezetésről, saját exeiről és arról, mi hiányzik neki leginkább Magyarországról, a hétköznapokból. TV + Sztárok--Mádai Vivien három műszakban áll helyt egyszerrehttp://www.life.hu/sztarok/20170423-madai-vivien-harom-muszakban-dolgozik.htmlMiközben Mádai Vivien A Nagy Duettben tündököl, váratlanul a TV2 Mokka műsorvezetői székében találta magát. Pihenés helyett pedig otthon várja a harmadik műszak is, méghozzá a családanyai teendők. Vivien nem tagadja, hogy olykor szinte összeesik a fáradtságtól, mégis élvezi a pörgést. TV + SztárokOrigoVoksán Világ mellei alig fértek rá erre a szelfirehttp://www.life.hu/sztarok/20170423-voksan-vilag-brutalis-dekoltazsa.htmlVoksán Virág, akinek kebleitől már korábban is felrobbant az internet, újabb brutális fotót posztolt Instagram-oldalára. TV + Sztárok--Így fest Majka, amikor másnaposan próbál eleget tenni szülői kötelességénekhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-majka-masnapos-egy-las-vegasi-buli-utan.htmlAhogy arról korábba a Life.hu beszámolt, Majka, Dundika és a csemetéik egy ideje a tengeren túlon nyaralnak. A sztárpár rengeteg édes képet közzétesz a gyermekeiről, a TV2 műsorvezetője pedig arról is beszámolt, milyen, amikor éppen másnapos. TV + Sztárok--Kasza Tibi menyasszonya nem lesz ott A Nagy Duett mai adásábanhttp://www.life.hu/sztarok/20170423-kasza-tibi-menyasszonya-nem-megy-a-a-nagy-duettbe.htmlKasza Tibinek és Mankernek gyakorlatilag a teljes magyar internetközösség gratulált már a lánykéréshez, és mindenki azt kérdezgeti tőlük, hogy mikor érkezik a baba. Úgy tűnik, mostanra kicsit belefáradtak a dologba. TV + Sztárok--Parkolópályán tartják Erdélyi Mónikát?http://www.life.hu/sztarok/20170423-erdelyi-monika-alig-van-kepernyon.htmlErdélyi Mónikát 2012-ben csábította el a TV2 az RTL Klubtól, azóta viszont kevesebbet láthatjuk a képernyőn, mint korábban. Most kiderült, mi ennek az oka. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.