Exek az Édenben: Andika a fiatalabb pasikat szereti

Forrás: Viasat3 -
szex Exek az Édenben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyéjszakás kalandokról és a férfiakról vallott az Exek az Édenben szereplője, Andika. Bevallotta, hogy ő bizony csak a fiatalabb pasikra gerjed.

Az Exek az Édenben szereplői bizony nem gátlásosak, a 32 éves Andika sem tartozik a szerény, szende emberek közé. Ezt már a bemutatkozó videója is bebizonyította, hiszen a recepciós már abban is leszögezte, milyenek az ő szexuális szokásai, és milyen pasikra gerjed.

A 32 éves Andika a fiatalabb fiúkra gerjed Forrás: Viasat3

Gyorsan kiderült, hogy önbizalomhiányban sem szenved az Exek az Édenben szereplője, hiszen ő minden napját egy öndicsérettel indítja. "Minden reggel felkelek, belenézek a tükörbe és azt mondom, hogy de jól nézek ki" - mondta Andika, aki azért hozzátette, hogy az öregedéstől szinte retteg. A szereplő nagyon határozott, azt is pontosan tudja, hogy milyen pasik jönnek be neki.

A magas, izmos fiatalembereket kedvelem, az idősebbek semmilyen formában nem vonzanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.