Goldie Hawn és Kurt Russell már az első randin szexeltek

Forrás: AFP/Amy Graves -
szex Goldie Hawn szerelem randi Kurt Russell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hoppá! Sosem hallott titok került napvilágra Goldie Hawn és Kurt Russel magánéletével kapcsolatban. 

Egy interjú keretein belül Kurt Russel elárulta, hogy annak idején, már az első randin ágyba vitte a gyönyörű színésznőt, Goldie Hawnt. A beszélgetésből az is kiderült, hogy a történet igen csak kalandosra sikeredett.

Kurt Russell és Goldie Hawn Forrás: AFP/Amy Graves

A színésznő egyik felújításra váró, teljesen üres és elhagyatott házát választották helyszínül a légyotthoz. A pásztorórák azonban nem teltek zavartalanul, mert

rendőrök érkeztek a helyszínre,

akik erős lámpafénnyel pásztázták át az épületet. Nyilván rendkívül kínos volt mindenki számára a kialakult helyzet, és még attól is félhettek, hogy nagy felhajtás lesz az ügy körül.

"A rendőrök nem dícsértek meg minket. Ránk parancsoltak, hogy béreljünk ki egy tisztességes szállodai szobát" - írta meg a CloserWeekly.

Elképesztő formában van a 71 éves Goldie Hawn

Hihetetlenül jól néz ki a 71 éves sztáranyuka. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy ennyi idős, ugyanis 15 évet simán letagadhatna. Nem csoda, hogy világ életében döglöttek utána a férfiak. Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.