Beyoncé nyuszis mezben várja az ikreket: Fotók!

Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
ikrek fotó terhesség Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlenül aranyos képek kerültek fel a szexi sztár közösségi oldalára, aki már ha akarná sem tudná letagadni: ikrekkel terhes. 

A 35 éves sztáranyuka egy csodálatos fotóval jelentette be még a télen, hogy áldott állapotban van. A közösségi oldalára kirakott kép futótűzszerűen terjedt, egy világ örült a boldogságának.

Nem sokkal később Beyoncé egy cuki családi fotót is mutatott, ami a Szépség és a szörnyeteg hollywoodi premierjén készült. Bár a sztár akkor még nem tudta mennyire mellélőtt a ruhaválasztással, ugyanis ugyanazt a zöld ruhát sikerült kiválasztania, amelyet Lupita Nyong'o is viselta cannes-i filmfesztiválon 2015-ben.

Beyoncé friss fotókat mutatott a terhességéről Forrás: Getty Images/2017 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Az énekesnő azonban hamar túllendült ezen a bakin, most pedig egy újabb lélegzetelállítóan cuki poszttal örvendeztette meg a követőit. A frissen napvilágra került videót különböző fotókból állították össze, amelyeken nem csak a sztár, hanem a lánya, Blue Ivy is látható.

Rajtuk kívül még Tina Knowles, Beyoncé édesanyja, valamint Kelly Rowland, a Destiny's Childból ismert zenésztársa és a kisfia is szerepelt a mókás fotókon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.