Ilyen bomba jól néz ki VV Sziszi - Fotó!

Forrás: Facebook -
VV Sziszi szexi fotó cici villantás Való Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékeztek még a Való Világ második szériájának szexi vörös démonjára? Így néz ki most! 

VV Sziszi 24 éves volt, amikor bekerült a Való Világ második szériájába 2003-ban. A nők irigykedtek rá, amiért minden idoma tökéletesen kerek volt, ráadásul még gyönyörű vörös fürtökkel is megáldotta az ég.

A férfiak pedig nyilvánvalóan ezeket a tulajdonságait imádták nagyon, vagyis kijelenthetjük,

senkit nem hagyott hidegen a fiatal lány szépsége.

Így néz ki ma a gyönyörű Sziszi Forrás: Facebook


A műsort ugyan nem nyerte meg, de cserébe olyan ismertségre tett szert, hogy az arcára pillantva mindenki tudja, hogy kiről van szó.

Nem is beszélve a többi testrészéről, a 14 év alatt semmit sem változtak. A szexi szépség egzotikus óceánparti fotókat posztolt a közösségi oldalára, és be kell vallani:

38 évesen is elképesztő alakja van.

VV Sziszi alakja tökéletes Forrás: Facebook


Ez természetesen a követőinek is feltűnt, nem győzték kommentekben dicsérni az egykori villalakót.

Győzikétől 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak lehttp://www.life.hu/sztarok/20170424-gyoziketol-120-milliot-ero-aranyat-foglaltak-le.htmlA Gáspár családnak vannak tartalékai: a NAV kommandósai a házkutatás során 120 milliót érő arany ékszereket foglaltak le. Állítólag ezek Evelin örökségei a nagymamától. TV + SztárokOrigoInterjú Bódi Sylvivelhttp://www.life.hu/sztarok/20170421-interju-bodi-sylvivel-az-exek-az-edenben-musor-kapcsan.htmlA nemrégiben indult Exek az édenben valóságshow háziasszonya, Bódi Sylvi mesélt a Life.hu-nak a műsorvezetésről, saját exeiről és arról, mi hiányzik neki leginkább Magyarországról, a hétköznapokból. TV + Sztárok--Erzsébet, az anyakirálynő utálta Dianát: a nevét sem lehetett kimondanihttp://www.life.hu/sztarok/20170424-erzsebet-gyulolte-dianat.htmlAz anyakirálynő nagy titkát fedte fel volt bizalmasa: kiderült, hogy Erzsébet valósággal gyűlölte Dianát. Még a nevét sem lehetett előtte kimondani. TV + SztárokAFPVajna Timi félmeztelenül ölelget egy cicát: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170424-vajna-timi-fehernemuben-egy-macskaval-pozol.htmlElképesztően szexi kép látott napvilágot Vajna Timiről: ráadásul nem is egyedül pózolt a kamerák előtt. TV + SztárokOrigoAleska Diamond az interneten ismerkedett meg új szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-aleska-diamond-megismerkedett-uj-szerelmevel.htmlAleska Diamond jó ideje szingliként élte az életét, de nemrég rámosolygott a szerencse. Az interneten talált egy férfit, akivel úgy tűnik, nagyon jó úton haladnak. TV + Sztárok--Vilmos herceget arcon locsoltákhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-vilmos-herceget-lelocsoltak.htmlFinoman szólva is szerencsétlenül járt Vilmos herceg, pedig ő csak jót akart. Maratonfutóknak osztogatott vizet az első sorból, amikor őt találták telibe a folyadékkal. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.