Pumped Gabo összeomlott - Videó!

Forrás: Facebook/Pumped Gabo -
párkapcsolat Pumped Gabo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pumped Gabo és párja, Ági kapcsolata mindig is hullámvasút volt. Ám úgy tűnik, szerelmük a végéhez érkezett... 

A fiatal celeb igyekszik visszaszerezni barátnőjét, akit megcsalás miatt veszített el, ám a lány hajthatatlan.

Pumped Gabo Forrás: Facebook/Pumped Gabo

Gabo virággal, a közös macskájukkal és kedves szavakkal is megpróbálta visszahódítani Ági szívét, de a szőke lány erről hallani sem akar. Végleg végzett egykori kedvesével, új életet akar kezdeni egy érettebb férfi oldalán.

Gabo a lány hajthatatlansága miatt teljesen összeomlott,

kamerák előtt sírta el magát.

Jolly kiesett, de új stílussal tér vissza - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-jolly-es-hodi-pamela-tavoztak-a-nagy-duettbol-video.htmlBár a hétvégi A Nagy Duett című műsor Jolly és Hódi Pamela kiesésével zártult, a páros férfi tagja egyáltalán nem szomorú. Úgy érzi, mindent megtettek, és ezután sem adják fel. Sőt a mulatós sztár a műsor után egy teljesen új oldalát is szeretné megmutatni a közönségnek... TV + Sztárok--Berki Krisztián ál esküvőt tervez? - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170420-berki-al-eskuvot-tervez-video.htmlVészesen közeleg a nap, Berki Krisztián és Hódi Pamela esküvőjének dátuma. A showmant viszont nem hagyja nyugodni egy gondolat, hogy a nők megváltoznak a papír aláírása után. De neki már erre is van egy megoldása.. TV + SztárokOrigoPumped Gabo barátnője megmutatta melleit – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170418-pumped-gabo-baratnoje-melleket-villantott-video.htmlPumped Gabo barátnője nem mondható szégyenlősnek: adásban mutatta meg formás melleit. TV + SztárokOrigoNótár Mary megtörte a csendethttp://www.life.hu/sztarok/20170413-notar-mary-tiszta-vizet-ont-a-poharba.htmlNótár Mary ügye egyre súlyosabb információkat hoz felszínre: menedzsere állítja, hogy Mary leszbikus, és sosem volt terhes. A sztár tagadja a vádakat, sőt állítja, minden, amit mondott, igaz, még poligráfos vizsgálat alá is vetette magát, amelynek eredményét kizárólag a Life.hu riporterével osztotta meg. Exkluzív interjú az énekesnővel. TV + SztárokOrigoNagy Ervin és szerelme, Borbély Alexandra megküzdöttek egymásért- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-nagy-ervin-es-szerelme-eleinte-bunben-eltek.htmlTilla műsorában vallot őszintén kapcsolatáról Nagy Ervin és Borbély Alexandra. A kezdeti nehzéségek és fájdalmak után végre egymásnak és olthattalan szerelmüknek élhetnek. TV + Sztárok--Hódi Pamela beintett Berki Krisztiánnak- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170412-hodi-pamela-nem-egnedi-moszkvaba-berkit-video.htmlHódi Pamela és Berki Krisztián nyári esküvőjükre készülnek, aminek elmaradhatatlan állomása a legénybúcsú is. A sztár Moszkvába vagy Vegasba menne, ám az orosz bulit a sztármami nem engedi leendő férjének. Az okot is elárulta... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.