Sarka Kata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata irtó dögös képet töltött fel magáról a Facebookra. A fotót több mint 2000-en lájkolták, persze ez nem jelenti azt, hogy osztatlan tetszést aratott. 

"Remélem mindenkinek jól telt a hétvége! Nagyon gyorsan elszaladt...! Most végre elaludt Noncsi, így van időm a kedvenc sorozatomat nézni! Jó éjt mindenkinek!" – írta Kata a fényképhez, amelyre nem csak pozitív kommentek érkeztek.

"szolj, ha egyszer mondjuk konyvet vennel a kezedbe sorozat helyett, es tippre lenne szukseged:) illetve mar elhelyezted a kotelezo napi agyonretusalt posztot,amin az osszes luzer csorgatja a nyalat .. eszrevetted,hogy nem no tole az onbizalmad, hiaba lenne nagy szukseg ra .. nokent mondom,Te gyonyoru vagy full sminkkel es nelkule, de mig ennyire felszines hulyesegekkel toltod az idodet, sosem josz egyenesbe onmagaddal.. pedig kar erted,minden noert kar, meg akkor is ,ha sajat valasztas elcseszni egy eletet" – írta például egy követője.

Képtelen megöregedni Thalía Sodi, a Rosalinda sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20170422-keptelen-megoregedni-thalia-sodi-szappanopera-szereplo.htmlA Rosalinda egykori sztárja 46 éves édesanyaként is bombázó. TV + Sztárok--Tóth Gabi rajongói kiakadtak, hogy szakított Trap kapitánnyalhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-toth-gabi-rajongoi-kiakadtak-hogy-az-enekesno-szakitott-trap-kapitannyal.htmlHúsvétvasárnap röppent fel a hír, hogy Tóth Gabi és Trap kapitány kapcsolatának vége. Az énekesnő és exe később videóüzenetben kommentálta a hírt. A rajongóknak azonban nem tetszik, hogy Gabi ismét szingli, sőt... TV + SztárokOrigoKylie Jenner 1 óra alatt 1 millió, 1 nap alatt 3 millió lájkot kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170422-kylie-jenner-1-ora-alatt-1-millio-1-nap-alatt-3-millio-lajkot-kapott.htmlKylie Jenner tényleg az egyik legnépszerűbb Instagram-sztár. Kim Kardashian húga egy óra alatt egymillió lájkot zsebelt be, egy nap alatt pedig hárommillióan klikkeltek a "tetszik" gombra. TV + SztárokOrigoSarka Katának sem fontos már a váláshttp://www.life.hu/sztarok/20170422-sarka-katanak-sem-fontos-mar-a-valas-hajdu-petertol.htmlTöbbször nekifutottak már a válópernek, mégis házasok még. A legutóbb például Hajdú Péter nem ment el a bíróságra. Most azt beszélik, Kata sem sürgeti a válást. TV + Sztárok--Száraz Dénes: Fantasztikus élményekkel gazdagodtamhttp://www.life.hu/sztarok/20170419-szaraz-denes-felert-mount-everestre.htmlSzáraz Dénes a Magyar Everest Expedíció 2017 trekking csapatának tagjaként ellátogatott a világ legmagasabb hegyének, a Mount Everestnek az alaptáborába (5344 méter), onnan pedig átment az Island Peakez, hogy a hegy mászási rekordját megdöntve kevesebb, mint 6 óra alatt felérjen 6189 méteres csúcsra. Teljes csúcsmászás oda-vissza közel 12 órás erőltetett menet volt a színész számára, aki az elmúlt három hét alatt élete legnagyobb kalandját élte át. TV + SztárokOrigoMegmérgezték Schobert Norbi anyukája kutyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20170422-megmergeztek-schobert-norbi-anyukaja-kutyajat-amig-taboroztak.html--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.