Tóth Gabi apró rövidnadrágban pózolt - Fotó!

Tóth Gabi rövidnadrág sort
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi immár szingliként mutatta meg hosszú combjait rajongóinak, méghozzá egy falatnyi sortban!

Tóth Gabi rajongói alaposan megharagudtak az énekesnőre, mikor bejelentette, hogy szakítottak Trap kapitánnyal. Az énekesnő talán ki akarja engesztelni őket, ezért posztol dögösebbnél dögösebb fotókat a közösségi oldalaira. Nemrég egy falatnyi sortban pózolt, aminek nagyon megörültek a követői.

Tóth Gabi hihetetlenül dögös fotót posztolt Fotó: Polyák Attila/Origo

Nem csoda, hiszen igazán vadra sikerült az énekesnő póza, aki vörös toppal dobta még fel az amúgy is szexi öltözékét. A ruháinál már csak a tekintete dögösebb, ilyen külsővel valószínűleg nem lesz sokáig egyedül az énekesnő, habár még csak nemrég ért véget a komoly kapcsolata.

Józan Lászlót, a Barátok közt Tóbiását az utcán molesztálta egy rajongójahttp://www.life.hu/sztarok/20170425-jozan-laszlot-az-utcan-molesztalta-egy-rajongoja.htmlJózan László az RTL Klub reggeli műsorában mesélt egy megdöbbentő élményéről. Egy este, a színházból hazafelé tartva egy rajongója molesztálta őt. Egyszer csak rámarkolt. TV + Sztárok--Pumped Gabo tanulni szeretnehttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-tanulni-szeretne-erettsegi-elott-all.htmlVéletlenül fedezte fel magának a média, ma reality forog vele. Pumped Gabo egy pillanat alatt ismert ember lett, amit persze ő egy kicsit sem bán. TV + Sztárok--A Nagy Duett: Hódi Pamela nem ért egyet a kritikákkalhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-a-nagy-duett-hodi-pamela-nem-ert-egyet-a-kritikakkal.htmlVasárnap este Hódi Pamela és Jolly este ki A Nagy Duettből. Berki Krisztián menyasszonyát megviselte, hogy távoznuk kellett, még percekkel a show vége után is vigasztalták. TV + Sztárok--Sarka Kata szexi fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-sarka-kata-szexi-fotot-posztolt-a-facebookra.htmlSarka Kata irtó dögös képet töltött fel magáról a Facebookra. A fotót több mint 2000-en lájkolták, persze ez nem jelenti azt, hogy osztatlan tetszést aratott. TV + SztárokOrigoJolly kiesett, de új stílussal tér vissza - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170424-jolly-es-hodi-pamela-tavoztak-a-nagy-duettbol-video.htmlBár a hétvégi A Nagy Duett című műsor Jolly és Hódi Pamela kiesésével zártult, a páros férfi tagja egyáltalán nem szomorú. Úgy érzi, mindent megtettek, és ezután sem adják fel. Sőt a mulatós sztár a műsor után egy teljesen új oldalát is szeretné megmutatni a közönségnek... TV + Sztárok--Éveken át szexuálisan terrorizálta Mel B-t a férje http://www.life.hu/sztarok/20170424-mel-b-evekig-a-ferje-szexualis-terrorjaban-elt.htmlEgyre több részlet derül ki Mel B tragikus magánéletével kapcsolatban. A férje nem csak agresszív volt, hanem szexuálisan bántalmazta a feleségét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.