Így twerkel Ashley Graham: Videó!

twerk videó Ashley Graham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres super size modell egyik sem volt szégyellős, de most újból megmutatta, hogy mitől döglik a légy. 

A szexi sztárt már láthattuk anyaszült meztelenül, és olyan szerelésben is, amitől teljesen kikészültek a követői. Egy rakás bántó és durva megjegyzést is kapott emiatt, de Ashleyt nem igazán érdeklik a vélemények, hiszen elmondása szerint sokan miatta érzik úgy, hogy a kissé teltkarcsúbb emberek is lehetnek dögösek.

Most pedig egy olyan videót tett közzé az Instagram oldalán, amin egy szál fehérneműben twerkel. A rajongói imádták a friss felvételt, hiszen egy nap alatt több, mint 200 ezren tekintették meg.

Becsapta a rajongóit Ashley Graham!

Telt idomaival vált híressé Ashley Graham, aki hamar az egyik legkeresettebb plus size modell lett a piacon. Most azonban kihúzta a gyufát rajongóinál, akik keményen számonkérték a sztárt.

Rendőröket hívtak az Exek az Édenben szereplőjére, Tamásrahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-tamasra-rendoroket-hivtak.htmlAz Exek Éden egyik szereplője túl van már egy-két balhén, az egyiket el is mesélte a műsorban. Exek Tamásra ugyanis egyszer ráhívták a rendőröket, persze csak azután, hogy jól helyben hagyták. TV + SztárokOrigoParis Hilton a környezetvédelem mellett kampányolhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-paris-hilton-a-sodastreammel-kampanyol-a-kornyezetvedelemert.htmlVáratlan fordulat következett be Paris Hilton életében. Úgy tűnik, az egykori botrányairól elhíresedett Hilton-lány megkomolyodott. TV + SztárokOrigoBereczki Zoltán elárulta, nem fogadott szüzességethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-bereczki-zoltan-nem-fogadott-szuzesseget.htmlEgy ideje egyedülálló Bereczki Zoltán, de ez nem jelenti azt, hogy sosincs senkije. A színész elárulta, hogy bár komoly kapcsolata nem volt, nem fogadott szüzességet! TV + Sztárok--Suzy Cortez erotikus fotókkal üzent Messinekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-suzy-cortez-felpucer-fotokkal-uzent-messinek.htmlA 2015-ös év legjobb fenekű modellje nem titkoltan Barcelona és Lionel Messi kedvelő. Szexi fotókkal fejezte ki a rajongását a sportoló iránt. TV + SztárokOrigoKlapka György örökösei meg tudnak egyezni: Sandy viszi az üzletethttp://www.life.hu/sztarok/20170426-klapka-gyorgy-orokosei-meg-tudnak-egyezni.htmlNem veszekednek, nem marakodnak. Klapka örökösei között a lehető legjobban megy az együttműködés, felosztották egymás között az üzletet. Klapka lánya viheti tovább a kereskedést, de még nem zárult le minden. A gyászra sem volt idejük a nagy káoszban. TV + Sztárok--Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ennyit-kapnak-egy-fellepesert-a-magyar-zeneszek.htmlA zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.