Ennyi pénzt kapnak egy fellépésért a magyar zenészek

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
Demjén Ferenc pénz Balázs Fecó zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenészek fizetése nem publikus, bár lehet sejteni, hogy ki mennyit kap egy fellépésért. Most azonban konkrét számok kerültek ki a zenészek gázsijáról. Bár az összegek soknak tűnnek, nem szabad elfelejteni, hogy egy egész csapatot kell belőle kifizetniük az énekeseknek.

A zenészek és általában a sztárok fizetése mindenkit érdekel, az emberek kíváncsiak arra, mennyiből tartják fenn magukat az ismert emberek. Konkrétumokat azonban eddig nem lehetett tudni a hazai sztárok keresetéről, de néhány zenész a nyugdíjáról szívesen nyilatkozott.

Demjén Ferenc az első helyen áll! Fotó: Hirling Bálint - Origo

A Ripost azonban most kiderítette, hogy néhány haza sztár mennyi pénzt kap egy-egy fellépésért, és az összeg nem kevés! Nem szabad azonban azt elfelejteni, hogy ezt nem egyedül az énekes teszi zsebre, hiszen ebből a pénzből kell kifizetni a zenekar többi tagját és a csapatot is!

  1. Demjén Ferenc: 1,5 millió forint
  2. Balázs Fecó: 1,1 millió forint
  3. R-GO: 1 millió forint
  4. Rúzsa Magdi: 990 ezer forint
  5. Charlie: 980 ezer forint

Őket pedig Fenyő Miklós, a Bikini, a Beatrice és Radics Gigi követik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.