Novák Angéláról pucér fotókat tesznek közzé

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Novák Angéla pucér meztelen felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájhat a feje Novák Angélának az ellopott mobiltelefonja miatt, ugyanis az azon tárolt meztelen fotóit valaki felrakta az internetre, pedig nem a nagy nyilvánosságnak készültek.

Nem nyugodhat meg még Novák Angéla, úgy tűnik, valakinek még mindig megvannak az ellopott telefonjából kimentett privát képei. A Barátok közt egykori sztárja egy nyaralásból jött hazafelé, amikor lába kelt a mobiljának, de hiába került elő a készülék, az azon tárolt fényképeket és videókat valaki lementette magának. Akkoriban naponta kerültek fel privát aktfotók Angéláról, és úgy tűnik, még mindig van egy-két képe az illetőnek.

Novák Angéla privát meztelen képeit szivárogtatják ki a netre Fotó: Szabó Gábor - Origo

Nemrég ugyanis ismét felkerült az internetre egy pucér kép Angéláról, legalábbis a Ripost szerint. Ezeket a fotókat természetesen nem a nagy nyilvánosságnak készítette a színésznő, így rendkívül kellemetlen a számára, hogy szép lassan az összes privát fotóját közzéteszi az ismeretlen.

Novák Angéla őszintén mesélt a férfiból nővé válásáról

Novák Angéla a Celeb vagyok, ments ki innen! férfiból nővé operált egykori szereplője tizennégy éve kezdte meg nemi átalakító műtéteinek sorát, és végre nőként éli az életét. Elmondása szerint például a hormonok, amiket szednie kell, nem is kerülnek olyan sokba. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Újra szerelmes Pokorny Liahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-ujra-szerelmes-pokorny-lia-szineszno.htmlAz eastwicki boszorkányok premierje utáni partin jelent meg együtt párjával Pokorny Lia. TV + Sztárok--Exek az édenben: Egyre nehezebben bírja szex nélkül Diahttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-egyre-nehezebben-birja-szex-nelkul-dia.htmlDia sérelmezi, hogy Norbi - akinek egyébként az exe és megérkezett a játékba - nem szexel vele. A lány Francinak és Tominak panaszolta el kielégítetlenségét. TV + SztárokOrigoAmber Heard a Tesla vezetőjével randizik: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-amber-heard-elon-muskkal-randizgat.htmlJohnny Depp és egykori felesége, Amber Heard házassága viharos körülmények között ért véget, de úgy tűnik, a színésznő máris továbblépett. TV + Sztárok--Pumped Gabo barátnője meztelen feneket villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20170425-pumped-gabo-baratnoje-agi-meztelen-feneket-villantott.htmlÚgy tűnik, Pumped Gabo (ex)csaját annyira megviselte a szakítás, hogy még ajtónyitáskor sem kapja magára a fehérneműjét... TV + Sztárok--Így néz ki most Burt Reynolds: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170425-nyilvanosan-mutatkozott-burt-reynolds.htmlEgy nyilvános eseményen láthattuk a híres színészt. Így néz ki most a 81 éves Burt Reynolds: Fotó! TV + SztárokAFPRebecca Sharrock a 27 éves nő, aki élete minden részletére emlékszikhttp://www.life.hu/sztarok/20170425-rebecca-sharrock-elete-minden-reszletere-emlekszik.htmlEgyedülálló képessége van a 27 éves Rebecca Sharrocknak, ugyanis minden apró részletre emlékszik az életéből 12 napos kora óta. Ez viszont nem biztos, hogy áldás, hiszen minden kiskori trauma is élénken él benne! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.