Pál Dénes szerelmi háromszögbe keveredett új klipjében - Videó!

Fotó: Mudra László - Origo -
Pál Dénes szerelmi háromszög
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pál Dénes számára is idegen szituációba keveredett: egy szerelmi háromszögbe. Az énekes persze csupán csak az új klipje forgatásán került ebbe a helyzetbe, ami elég erotikusra sikerült.

Szerelmi háromszögbe keveredett Pál Dénes, ami még számára is idegen szituáció volt. Az énekes - aki képességeit már a Sztárban sztárban műsorában is bizonyította - persze csak az új klipjének forgatásán tapasztalta meg ezt a helyzetet, a képsorok pedig magukért beszélnek. Erotikus és titokzatos lett az énekes új videója, amiből először a Mokkában láthattak egy hosszabb részletet a nézők.

Pál Dénes klipjében keveredett szerelmi háromszögbe Fotó: Mudra László - Origo

Pál Dénes azért azt elárulta, hogy a való életben ő még nem vol ilyen szituációban szerencsére. "Ilyen helyzetbe még nem kerültem" - mondta az énekes, így aztán a klip ötlete sem az ő fejéből pattant ki, a dal szerzőjével és a klip rendezőjével közösen találták ki a történetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.