Aleska Diamond Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Monstanában elég sokat hallani Aleskáról, de többnyire az új karrierje kapcsán szokott interjút adni és képeket megosztani. Most azonban megmutatta a szerelmét is. 

Ahogy azt a Life.hu már megírta, Aleska minden energiáját az új hivatásának szenteli, és egyre nagyobb sikereket ér el légtornászként. Azt is elárulta, hogy miért pont ezt a szakmát választotta magának, sőt még az is kiderült, hogy volt már ezzel kapcsolatos előképzettsége is.

A közelmúltban viszont a magánéletéről is szó esett, és kiderült, hogy a szerelmét a neten ismerte meg. Már jó ideje szingliként élte az életét, de nemrég eltalálta Ámor nyila.

A napokban pedig egy közös fotót is posztolt a fiatalemberrel, akiről még szinte semmit nem tudunk. Aleska gondosan titokban tartja a szerelme nevét is, és az arcát sem láthattuk még.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.