Brooklyn Beckham terepjáró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brooklyn Beckham nem szenved semmiben sem hiányt, szülei akaratuk ellenére teljesen elkényeztették őt. Nemrég egy új autót kapott, ráadásul nem is akármilyet: egy Land Roverrel furikázik.

Brooklyn Beckham mindent megkap, amit csak akar. Ez nem csoda, hiszen a szülei hihetetlenül gazdagok. Első gyerekként ő kiváltképp el van kényeztetve, ezt még maga David Beckham is bevallotta. Már nincs mit tenni, Brooklynt elrontották, így aztán továbbra is megkap mindent, amire csak vágyik. Nemrég például egy vadonatúj autót kapott.

Brooklyn Beckham és az új autója Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Mega

Nem is mindegy, milyen slusszkulcsot pörget az ujján, miközben a csajoknak csapja a szelet, ezt talán apja is megértette, ezért vásároltak neki egy tekintélyt parancsoló, hatalmas terepjárót. A vadonatúj Land Roverével már ment is pár kört Brooklyn, persze minden csaj megcsodálta.

Valóságshow-k és tehetségkutatók magyar sztárszerelmeihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-valosagshow-k-es-tehetsegkutatok-sztarszerelmei.htmlValamiért még mindig nem hiszünk a valóságshow-k és a tehetségkutatók színfalai mögött szövődött szerelmekben, pedig több magyar sztárpár példája is azt mutatja, működhet a dolog. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik a mai napig kitartanak egymás mellett! TV + Sztárok--Mick Jagger és a fia teljesen egyformák: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170427-mick-jagger-es-lucas-jagger-teljesen-egyformak.htmlNem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. TV + SztárokAFPEz a férfi Aleska titokzatos szerelme: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-aleska-diamond-megmutatta-a-szerelmet.htmlMonstanában elég sokat hallani Aleskáról, de többnyire az új karrierje kapcsán szokott interjút adni és képeket megosztani. Most azonban megmutatta a szerelmét is. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem mutatja, ha rossz passzban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-keresztes-ildiko-nem-mutatja-ha-rossz-passzban-van.htmlKeresztes Ildikót egy kemény nőnek tartják, de ő is tud sírni, összeomlani, csak azt nem mutatja. Sokak példaképe ő, amin mindig meglepődik. Szerinte ez csak azért lehet, mert a rossz pillanatait sosem látják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGeorge Clooney mégsem akar családapa lenni?http://www.life.hu/sztarok/20170427-george-clooney-hazassaga-valsagban-van.htmlEddig mindenki azt hitte, hogy a szerelmesek teljes harmóniában várják az ikreket, de bizonyos információk szerint ez nem így van... TV + Sztárok--A 77 éves Al Pacino és a 38 éves barátnője - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-a-77-eves-al-pacino-es-a-38-eves-baratnoje.htmlKorunk egyik legnagyobb színésze, Al Pacino nemrég töltötte be a 77. életévét, de még mindig tudja, mitől döglik a légy. Modell barátnője 39 évvel fiatalabb nála, és úgy turbékolnak, mint a fiatalok! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.