Mick Jagger és a fia teljesen egyformák: Fotók!

Forrás: AFP -
hasonlóság Mick Jagger Lucas Jagger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. 

Nemrég Sao Paulóban, Brazíliában kapták lencsevégre Mick Jagger 17 éves fiát, Lucast. A fiatal fiú döbbenetesen hasonlít a fiatalkori apjára. Ugyanúgy hordja a haját, és az arcvonásai is megszólalásig hasonlítanak a sztárapukáéra.

#AllSummerSixteen #HardEyes #KneeSlapper

Lucasjagger (@lucasjagger) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik Jagger elég erős géneket adott tovább a leszármazottjainak, akik meglehetősen sokan vannak:

5 anyától 8 gyermeke van a sztárnak,

és Lucas a hetedik a sorban. Az énekes legfiatalabb gyermeke még kisbaba, de Jagger nem igazán akar tudomást venni róla. Ennek ellenére egy hatalmas családi házat vett a volt kedvesének, illetve bőséges gyerektartást is fizet minden hónapban.

Mick Jagger fia döbbenetesen hasonlít a sztárra Forrás: AFP

A kisfiú anyja, Melanie ennek ellenére úgy érzi, Mick felrúgta a kettejük közti egyezséget, míg a zenész úgy gondolja, hogy teljesen korrekt a viselkedése: már a kapcsolatuk elején kijelentette, hogy 70 felett nem vállal gyereket.

Demi Moore és Courtney Cox teljesen egyformák: Fotó!

Eddig is tudtuk, hogy a két hollywoodi sztár megszólalásig hasonlít egymásra, de ez most még a szokásosnál is szembetűnőbb volt. Jennifer Meyer ékszertervező 40.születésnapjára volt hivatalos Demi Moore és Courtney Cox és az ott készült fotókon mindenki teljesen ledöbbent.
Valóságshow-k és tehetségkutatók magyar sztárszerelmeihttp://www.life.hu/sztarok/20170426-valosagshow-k-es-tehetsegkutatok-sztarszerelmei.htmlValamiért még mindig nem hiszünk a valóságshow-k és a tehetségkutatók színfalai mögött szövődött szerelmekben, pedig több magyar sztárpár példája is azt mutatja, működhet a dolog. Lássuk hát, kik azok a hírességek, akik a mai napig kitartanak egymás mellett! TV + Sztárok--Ez a férfi Aleska titokzatos szerelme: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-aleska-diamond-megmutatta-a-szerelmet.htmlMonstanában elég sokat hallani Aleskáról, de többnyire az új karrierje kapcsán szokott interjút adni és képeket megosztani. Most azonban megmutatta a szerelmét is. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó nem mutatja, ha rossz passzban vanhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-keresztes-ildiko-nem-mutatja-ha-rossz-passzban-van.htmlKeresztes Ildikót egy kemény nőnek tartják, de ő is tud sírni, összeomlani, csak azt nem mutatja. Sokak példaképe ő, amin mindig meglepődik. Szerinte ez csak azért lehet, mert a rossz pillanatait sosem látják. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoGeorge Clooney mégsem akar családapa lenni?http://www.life.hu/sztarok/20170427-george-clooney-hazassaga-valsagban-van.htmlEddig mindenki azt hitte, hogy a szerelmesek teljes harmóniában várják az ikreket, de bizonyos információk szerint ez nem így van... TV + Sztárok--A 77 éves Al Pacino és a 38 éves barátnője - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-a-77-eves-al-pacino-es-a-38-eves-baratnoje.htmlKorunk egyik legnagyobb színésze, Al Pacino nemrég töltötte be a 77. életévét, de még mindig tudja, mitől döglik a légy. Modell barátnője 39 évvel fiatalabb nála, és úgy turbékolnak, mint a fiatalok! TV + Sztárok--Így néz ki most a Família Kft. Debbie-je, azaz Deborah Kim Javorhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-igy-nez-ki-most-a-familia-kftbol-ismert-debbie.htmlA Família Kft. az egyik legnépszerűbb magyar televíziós sorozat volt, szereplőit a nézők a szívükbe zárták. Most megnézhetjük, hogyan fest az egyikük, akit már nagyon régóta nem láthattunk. Íme, a sorozat Debbie-je! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.