Rékasi Károly komoly anyagi gondokkal küzd

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
színész szegénység fizetés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A híres színész komoly balesetet szenvedett lassan 2 éve, de a biztosító még mindig nem fizette ki a kártérítését. Rékasi Károly helyzete olyan rossz, hogy már anyagi problémákkal küzd.

Ahogy azt a Life.hu korábban megírta, Rékasi Károly 2015 júniusában komoly motorbalesetet szenvedett. A sérülés olyan szövődményeket okozott, amelyek még egy 1 évvel később is megkeserítették a sztár életét.

Rékasi Károly komoly anyagi gondokkal áll szemben Fotó: Marton Szilvia/Origo

Kínkeserves munkával sikerült felépülnie, viszont ez idő alatt nem tudott munkát vállalni, és nagy bevételektől esett el. Közben az is kiderült, hogy a biztosító csak akkor fizet, ha a bíróság megállapította, ki a felelős a balesetért.

A színész türelme azonban fogytán van, ugyanis a szinkronizálásból és a színészszakszervezeti segélyből nem egykönnyen tud megélni. Az ország egyik legkeresettebb színésze volt, de a baleset óta nagyon sok minden változott.

Időnként valóban megtörténik, hogy levágom a kenyérről a penészes részt,

Nehéz időszakot élt át Pikali Gerda és Rékasi Károly

A baleset, illetve a hosszan tartó rehabilitáció megviselte a szerelmesek magánéletét is. Gerda akkori nyilatkozata szerint a szerelmük töretlen, míg az egyik szomszédja szerint elég keveset látni a sztárpárt együtt. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.