modell Romsics Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 Egyelőre nem tudni, mi okozta a tragédiát.

Ismerősei posztjaiból kiderül, hogy elhunyt Romsics Nóra, aki 2002-ben tűnt fel a Look of the Year modellfelfedező versenyen – írja a Ripost. Ismerősei április 21-én posztolták először búcsúsoraikat..."Köszönöm, hogy ismerhettelek, hogy a barátod lehettem... Téged mindenki csak szeretni tudott... Pihenj most már békében!" – írta egyikük.

A modellel Náray Tamás is gyakran dolgozott, a lány nemzetközi versenyeken is szerepelt.

Exek az édenben - Zsuzsi és Norbi kibékülnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170426-exek-az-edenben-zsuzsi-es-norbi-kibekulnek.htmlZsuzsi megérkezése alaposan felborította az Exek az édenben játékosainak életét. A lány a Diával párban lévő egykori barátját, Norbit szeretné visszaszerezni, amiből balhé is lett... TV + SztárokOrigoAlicia Arden félmeztelenül kukázik az utcán: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-alicia-arden-nyilt-szinen-kukazik.htmlMegdöbbentő, hogy sztárok mit meg nem engednek maguknak. Ezúttal Alicia Arden verte ki a biztosítékot. TV + Sztárok--Gianni és Debreczeni Zita esküvője: íme, az első kép - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170427-gianni-es-debreczeni-zita-eskuvoje-ime-az-elso-kep.htmlGianni és Debreczeni Zita hetekkel ezelőtt mondták ki a boldogító igent, a legnagyobb titokban. Egy olaszországi síparadicsomban keltek egybe, és végre az első kép is kikerült az esküvőjükről. Zita mesés menyasszony volt. TV + SztárokOrigoHajdú Péter bevallotta: mégis intim kapcsolatban volt Tornóczky Anitávalhttp://www.life.hu/sztarok/20170427-hajdu-peter-bevallotta-hogy-intim-kapcsolatban-volt-tornoczy-anitaval.htmlEgy televíziós műsorban szólta el magát a sztárapuka. Most már teljesen egyértelmű, hogy mi volt Hajdú Péter és Tornóczky Anita között. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÍme a hazai valóságshow-k legdurvább szexjelenetei (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170427-ezek-a-hazai-televizio-legdurvabb-szexjelenetei.htmlAz elmúlt évek realityműsoraiban születtek olyan hosszabb és rövidebb távú szerelmek, melyeket egy egész ország nyomon követhetett lépésről lépésre. TV + Sztárok--Mick Jagger és a fia teljesen egyformák: Fotók!http://www.life.hu/sztarok/20170427-mick-jagger-es-lucas-jagger-teljesen-egyformak.htmlNem esett messze az alma a fájától: Lucas Jagger és Mick Jagger olyan egyformák, mint két tojás. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.