Exek az Édenben Exek Dia felnőtt szexi fotók
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ugyan már láthattuk meztelenkedni az Exek az Éden egykori sztárját, de ezúttal gyönyörű, erotikus képek kerültek napvilágra a fiatal lányról.

Nemrég ismertük meg Diát, az Exek az éden szereplőjét, aki már nem a csapat tagja, ugyanis csütörtökön kiszavazták a műsorból. Azt viszont ilyen rövid idő alatt is megtudtuk a fiatal lányról, hogy mindene a testi intimitás, és nagyon rosszul viselte a szexmentes életet. Bár nem is kellett sokáig türtőztetnie magát, hiszen hamar egymásra találtak Norbival.

Dia ezt soha nem rejtette véka alá, már a bemutatkozójában is hangoztatta, hogy ő bizony szexmániás. Sőt, a 19 éves lány azt is elárulta, hogy még életében nem volt szerelmes.

Nemrég pedig olyan forró fotók kerültek napvilágra a csinos realityszereplőről, amilyeneket még sosem láttunk.

/1704/Exek_20174281509Magyar sztárok, akik felhagytak a sztárélettel: Kapócs Zsókától Klausmann Viktorighttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-sztarok-akik-felhagytak-a-sztarelette.htmlA sztárok élete csupa csillogás - ezt gondolja legalábbis sok hétköznapi ember. Mégis vannak olyan közszereplők, akik maguk mögött hagyják a celebséget, és inkább visszavonulnak. Hétköznapi foglalkozást választanak, és a nyilvánosságtól elvonultan élnek. Így tett Kapócs Zsóka is, aki most lakberendezőként dolgozik, valamint Klausmann Viktor pedig strandján dolgozik. TV + Sztárok--Magyar lányra féltékeny Katie Holmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170428-magyar-lanyra-feltekeny-katie-holmes-jamie-foxx-miatt.htmlHatalmas élmény érte a születésnapján Sz. Veronikát. Az öröme azonban nem lehetett teljes, néhány fotóból balhé lett. TV + SztárokAFPÉdesapja halála után egy héttel hunyt el Romsics Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20170428-edesapja-halala-utan-egy-hettel-hunyt-el-romsics-nora-modell.htmlEgy ország gyászolja a pár nappal ezelőtt elhunyt gyönyörű magyar modellt, Romsics Nórát. Reggel még csak barátai részvétüzeneteit lehetett látni a Facebookon, mostanra azonban több részlet is napvilágot látott a tragédiával kapcsolatban. TV + SztárokThinkstockA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170428-a-tavaszi-szezonban-magyarok-aludtak-eloszor-a-7000-meter-felett-az-everesten.htmlA tavaszi szezonban magyarok aludtak először 7000 méter felett az Everesten.Rendkívül eredményes második akklimatizációs kört teljesített Klein Dávid és Suhajda Szilárd. TV + SztárokOrigoÍgy néz ki a kétméteres lány: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170428-mindenki-csufolta-a-ketmeteres-lanyt.htmlAly Stolz 205 centiméter magas, emiatt pedig rengeteg lelki sérülést szenvedett el a környezetétől. De ennek ma már nyoma sincs, mindenki felnéz a fiatal lányra. TV + SztárokOrigoExek az édenben: Norbi romantikus történetehttp://www.life.hu/sztarok/20170428-exek-az-edenben-norbi-romantikus-tortenete.htmlAz Exek az édenben kamerái előtt beszélt arról, hogyan jöttek össze a szülei. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.