Kourtney Kardashian megmutatta tangás fenekét - Fotó!

Forrás: AFP/Frazer Harrison -
Kourtney Kardashian fenék felnőtt tanga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korutney Kardashian sem szégyenlős annak ellenére, hogy három gyermek édesanyja. Előszeretettel mutatja meg idomait, most épp a tangás fenekét villantotta ki.

A Kardashianok híresek a kerek fenekükről, bár Kim éppen nemrég bukott le azzal, hogy nem is olyan feszes a hátsója, mint azt eddig hittük. Ez persze a klán többi tagját nem akadályozza meg abban, hogy mutogassák a saját hátsójukat, így tett Kourtney is.

Kourtney Kardashian feneke tökéletes Forrás: AFP/Frazer Harrison

A háromgyermekes édesanya mindig megmutatja idomait, amikor csak alkalma nyílik rá, egy medence vagy tengerpart mellett pedig nem is lehet mást csinálni, csak pózolni. Karadshianék ugyanis csajos bulit tartottak, aminek elengedhetetlen kelléke a víz, és ha már víz, akkor csakis tangás fürdőruhát lehet felvenni. A rajongók persze örültek Kourtney kerek fenekének, hatalmas sikert aratott az Instagramon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.